tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonla ilgili ne sorun yaşadınızda servise gönderdiniz. Ben bu konuda kendime güveniyorum servise gönderecek bir durum olacağını düşünmüyorum ancak olurda gönderirsem diye merak ettim.

Teşekkürler servis konusunda düşünmek lazım tabi siz hangi telefonu önerirsiniz 1000 600tl aralığında

Herhangi bir sorun yaşamadınız yani kamerası nasıl çekimi vs zenfone 3 serisinde çok şey değişti ancak yinede 2 de çekimi merak ediyorum.
Şimdi baktım, 27 Mar 2016 tarihinde 1.149,00 TL'ye satın almışım. Kamera konusunda tabi ki bir Samsung kadar ve İphone kadar profesyonel değil lakin iş görüyor mu görüyor. Işığı ve ayarlarını güzel yaparsan güzel sonuçlar elde ediyorsun.

Benim için artı yönlerini şu şekilde listeleyebilirim
  • Kendine has uygulamalarının barındırması (dosya yöneticisi, pil modlarının olması)
  • 4GB kadar RAM kapatasitesine sahip olması ve bundan dolayı herhangi bir uygulamada sorun yaşamamam.
  • Hızlı şarj özelliğinin olması ortalama 50 dakika da %70'i rahat görüyor.
  • arka kısmının oval olması kullanışlık konusunda çok kolaylık sağlıyor lakin masaya koyup öyle yönetmek mümkün değil.
  • ses çıkışı oldukça ideal ne yüksek ne düşük.
  • sensörleri sorunsuz olarak çalışıyor
  • ekrana çift dokun aç & kapat özelliği süper
  • tek elle kullanabilme modu mevcut.
  • benimkisi 32GB dahili hafızaya sahip 1 kere olsun dolduramadım.
  • 4G uyumlu ve maksimum 115Mbps hıza ulaştığını gördüm.
  • Çift hat özelliğine sahip.
  • SD Kart yuvası mevcut.
  • Güç adaptörü çok sağlam 3-4 defa çok sert şekilde yere düştüğü halde çizik bile yok.
  • 100'e yakın uygulama mevcut donma söz konusu değil.
eksi yönleri
  • bataryayı çıkaramıyorsun, sim kart yuvalarını bataryanın üstüne montalamışlar.
  • servisi BERBART!!! 2 ay telefonsuz kaldım darbede telefonsuzluk yüzünden ağlayacaktım o hale düştüm
  • Kutudan çıkan kulaklık hiç hoşuma gitmemişti kullanmıyorum aldığım günden beri şuan hatta nerede bilmiyorum

şuan için aklıma gelenler bu kadar aklıma geldikçe eklemeye dikkat ederim.