BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fişi taksaydın

Tazminat v.s. vermezler ise her türlü şikayet etmeni tavsiye ederim.

İşine son vermeleri için bir neden olmalı. Neden olmadan bu şekilde işine son veriyorlar ise psikolojim bozuldu v.s. diye dava açsan tazminat alacağına eminim.

Hiç üşenme bir avukata danış.
Fişi ))))) gerçekten bilmiyorum )) ama iki ay deneme süresi olduğunu biliyorum sanmıyorum bir şey çıkacağına

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:23:50 -->-> Daha önceki mesaj 00:20:45 --

neoplis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 gun olmus işe gireli mahkeme falan veremen 2 ay deneme suren vardır zaten ..
İyi polis kötü polis oynamış olabilirler .. sonuçta değer verseydiler yada işlerine yarayan biri olsaydın seni kovmak değil baş tacı ederlerdi.
Doğru söylüyorsun ama gerçekten insan kendine yediremiyor her işten çıkarılır gözünün üstünde kaşın var gibi olduğu için insanın zoruna gidiyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:25:12 -->-> Daha önceki mesaj 00:23:50 --

LORD01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam geçmiş olsun öncelikle ..

afedersin ama miillet p*ç olmus..

bende bu gun bır ıs gorusmesıne gıttım mulakata aldılar.

konustuk muhabbet ettık ben kendımden bahsettım neler yapabılecegımden yada yapamayacaklarımdan bahsettım onlara. adamlar hayran hayran dınledıler.. sen nasıl bostasın falan fılan dedıler. yarım saat konustuk..ısın garantı dedıler bız senı bu gun arayacagız evraklar ıcın dedıler .. aksam oldu ne arayan var ne soran. ben aradım bunları noldu arayacaktınız dıye. ozur dılerız beyfendım kontenjan doldu kem kum ettıler..

meslegı kucumsedıgımden demıyorum kıcı kırık vekıl ogretmenlıge basvurmak ıcın mebe gıttım adam bana senı buraya kım gonderdı dedı bana. bende bırının gondermesı mı lazım dedım. bilmiyormusun burada hersey torpılle.. ulan topu topu 1000-1200 tl maas verıyorsunuz onada torpılmı arıyorsunuz..

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET !!!!

)))) Ben ne görüşmeler gördüm daha önce bir konu açmıştım biraz sizin konu oraya dönmüş ) bu iş verenler var ya ahh ahh

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:27:36 -->-> Daha önceki mesaj 00:25:12 --

erroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek elektrik alamadım, işe girerken üzerimizde kondansatör taşıyıp elektrik mi depolayacaz.
Vallahi billahi sesli güldüm ))))