Bu bir iş arama konusu değildir, güzel projelerin yazılım işini üstlenmek amacıyla açılmıştır. Proje üzerine ortaklık konusudur.

Merhaba arkadaşlar,

Kanada'da okuyorum, arkadaşım var Koreli ve Samsung'da çalışıyor programlama bölümünde ve kendi ekibi var. Çocuktan rica ettim güzel işler getirebilirim sana diyerekten ve bazı şeyleri Türkler daha önce yapsın diyerekten programlama derdini ortadan kaldırmayı planlıyorum.

Arkadaşlar projeleri görüyoruz fakat programlama yazılım işi her zaman sıkıntı çıkarıyor. Kusura bakmayın fakat Türk arkadaşlar genelde projeyi tamamlamadan kaçıyor, bırakıyor yada erteliyor. Bunun önüne geçmek ve projeleri bitirmek amacıyla düzgün gerçekten elle tutulur bir fikriniz, projeniz varsa ve yazılım desteğine ihtiyacınız var ise projeye ortak olmak yada işin büyüklüğüne göre ücreti kaydıyla (yüzdeler görüşülebilir) işi alırız.

Java yazabiliyor arkadaş fakat grafik olmadığı için oyun geliştiremiyor.
Özellikle kendine güvenen fikri olan ve grafik yapabilecek uygulamaları da yapabiliriz.

Kanada'da yaşadığım için Türkiye saatinden 7 saat geride ilerliyoruz. Mesajlara geç cevap veriyorsam kusura bakmayın. Her zaman ilgilenme ihtimalim olmuyor.

Aşağıda arkadaşımın yazabildiği bazı programlama dilleri mevcuttur.

C
CPP
C#
Java
JSP
Android
Pascal
Assembly
Nodejs
JS
NoSQL
MySQL