evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışından iphone almamaya çalışın. Uluslar arasıda dahil olmak üzere hiç bir yurtdışından alınma iphone tr de garanti kapsamında değil artık.

Telefonunuz bozulursa elinizi cebinize atmanız gerekir.

6s in ekran boyutu ile se nin ekran boyutu arasındaki fark rakamsal olarak ufak görünsede kendini hissettiren bir durumu var ve ekranın görüntü kalitesi arasında bariz fark var 6s in ekran renk kalitesi se den daha iyi.

Ha telefonumdan hala memnunum hiç pişman olmadım. Aldığım zaman fiyatlar bu kadar uçmamıştı 2300 tl apple storedan almıştım. Aynı fiyata android alsaydım bu kadar memnun olmazdım. Çünkü android ten iphone a geçtim başıma ne geleceğini biliyorum

6s ve SE yi aynı anda karşılaştırma imkanım oldu: Eğer takıntılıysanız bütçenizi zorlayıp 6s alın direk.
Keşke kullanıcılara yanlış bilgiler vermesek.Apple'ın Uluslararası garantisi tekrar Türkiye'de geçmeye başladı.