Merhaba Gökhan bey,
Konuyu okuyunca arşivimizden yedeklerinize baktım.
26.09.2016 tarihli yedekleriniz duruyor.Ayrıca seofit ve otacam gibi yedeklerde mevcuttur. Zaten aktif olan hesabınız var.
Elinizde güncel yedekleriniz varsa zaten aktif olan reseller hizmetinizden devam edebilirsiniz.
Ya da yukarıda yazdım tarihteki yedekleriniz ve verdim siteler mevcuttur size iletebilir ya da hizmetinizden dns değişip aktif edebilirsiniz.
Yaşanılan durum için herkese geçmiş olsun.
Pear teknolojiye gelince bizde çok sorunlar yaşadık hatta dolandırıldık belki forumda konulardan görmüşsünüzdür. Ama asla pes etmedik hep mucadelemizi verdik ve vereceğizde yedekli çalıştığımız için yaşanılan ani sorunlar karşısında yedeklerle sorunları kısa sürede çözüyoruz.
Nacizane fikrim vazgeçmek değil mücadele etmektir. yen ibir sayfa açıp sıfırdan başlayabilirsiniz.Herkese çok geçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey varsa memnuniyetle yardımcı oluruz.
Saygılarımızla,
Networks Datacenter Hizmetleri
İletişim Bilgilerimiz;
Web:
www.networksdc.com
Telefon: 0 850 840 52 20
Faks: 0 850 840 52 20
Mail:
destek@networksdc.com
Öncelikle geçmiş olsun, her son yeni bir başlangıç demektir. En önemlisi allah bundan sonraki işlerinizde yardımcınız olsun..
İşlerimi günlük sitelerden alan bir müşteriniz olarak sizden ricam biraz hızlı transfer etmeniz.. Git gide mağduriyetim artıyor çünkü zor durumda kalıyorum..