Abdurrahim Bey öncelikle geçmiş olsun;
1- Geç ödeme yapıyorsunuz
2- Backup bile almıyorsunuz üstelik bizden de yedekleme hizmeti almamışsınız.
Sitemizde veritabanında yaptığımız değişiklikleri yazmışsınız. Biz kendi sitemiz üzerinde değişiklik yaptık sonrasında clientleri import ettik. Bazı altyapı çalışmaları diyelim.
Birde hala bizi mi sorumlu tutuyorsunuz?
İade ile ilgili işlemi zaten muhasebe yapacaktır merak etmeyin. İadeyi daha dün öğleden sonra istemişsiniz. Muhasebe 3 iş günü içerisinde iadenizi gerçekleştiriyor.
1 - Faturaları zamanında ödüyorum. Resimde faturalar mevcut yazdığım açıklamaları da okuyunuz.
2-
Evet Backup almıyorum dosyalarımı zaten kendi pc lerimde saklıyorum. Ki backup almış olsaydım harddisk zarar görmüş demiştiniz o da boşa gidecekti.
Tüm firmalar zaten yedek alırlar müşteriye sormadan.İstek üzerine genelde kendi yedeklerinden müşterilerine ya ücretsiz ya da ücretli olarak verirler.
Özellikle vurgulamak isterim yedekleme hizmetinize hiç rastlamadım. Acaba gözden kaçırmış olabilir miyim dedim az önce tekrar paket şiparişi aşamalarına baktım ama hiç bir yerde yedekleme hizmeti ister misiniz gibi bir ibare bulamadım.
Lütfen yanlış anlamayın amacım kesinlikle kimseyi karalamak değil semele ile özellikle çalışmak istiyordum ve özellikle de bu firmayı tercih ettim. Bazı teknik arızalarınız olabilir. Sıkıntılar yaşamışsınız amenna. Datacenter binasını değiştiriyordunuz verdiğiniz bilgilere göre. Bu sırada çeşitli sorunlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bana verdiğiniz şu cevap pek inandırıcı gelmedi. Sadece 2000 mb olan benim reseller hesabım etkilenmiş. Bu pek mantıklı gelmiyor. Aynı sunucuda 700 den fazla domain barınıyordu. Harddisk zarar görmüş ve sadece benim 2gb lık hesabım etkilenmiş olamaz.
Sadece sizinle çalışmıyorum ismini vermeyeceğim ama 5 farklı firmayla zaten çalışıyorum. Sizdeki yedekleri bana teslim etmek isterseniz hesabım zaten mevut atarsınız. Yoksa ben bir haftamı daha vereceğim ki 3 gündür uğraşıyorum (son sürüm olmasa da yedekler bende de var) o hesaptaki tüm siteleri güncel versiyonuna çıkaracağım. Teşekkür ederim.