Bu konuyu açmama neden olan arkadaş bana "7 yıldır php yazılımcıları ile çalışıyorum herkese psd gönderiyorum siteyi kodlayıp veriyor" demesiydi. Bu durumu normal olarak anlatıp göstermesi garibime gitti. Ben 1-2 kişiyle çalışmışsınızdır onlar kendisini bu konuda geliştirmiş ona göre fiyat teklifi verip iş alıyordur dedim ancak "500 tl ile 1000 tl arasında fiyat ile psd to html > php kurumsal site + web panel" olarak teslim ediyorlarmış. Ve bunu herkes yapıyormuş.

Yoksa bende şunu biliyorum ki yazılımcı kendisini geliştiriyor ona göre anlaşıyorsa öyle çalışabilir. Ancak benim bahsettiğim durum çok farklı.

Tüm php yazılımcıları bu işi bilmek zorunda / php web yazılımcısının işi bu yorumu. Yani php yazılımcısı psd alıp html dökmek ve kodlamasını yapmak durumunda durumu.

Hala anlayamadım.

Soru aslında net şu;

Hangi php yazılımcısı psd to html sonrası js ajax css işlerinin tamamını yaptıktan sonra php kodlamasını normal işiymiş gibi yapıyor?

Ben mi anlatamadım yoksa kimse anlamıyor mu beni

Yoksa herkes ilk defa böyle bir şey duyduğu için şaşırdı mı ben gibi

PHP YAZILIMCISININ İŞİ: PSD TO HTML SONRASI JS AJAX CSS SONRASI KODLAMA

Tekrar yazmak istiyorum.

PHP yazılımcısının PSD TO HTML yapmak görevi.

Yani siz bir şirkete PHP YAZILIMCISI olarak işe alındınız.

Size bir sonraki gün PSD geldi.

Siz bu ne dediniz?

Size saçmalama, sen PSD döküp üzerine yazılım yazmıyor musun dediler?

Daha ne kadar açık anlatabilirim ki

Hatta iş ilanı örneği de yazıyorum.

BAŞLIK:
PHP Yazılım Uzmanı

İŞ TANIMI:

- Programlama mantığı ve algoritma yeteneği olup, programlama dili ve framework saplantısı olmayan.
- Problem çözme yeteneğine sahip.
- Bir sorunla karşılaştığında çözüme ulaşabilmek adına ihtiyacı olan anahtar kelimeleri kolayca bulabilen.
- Sektörde en az 4 yıl deneyimli,
- Lisans veya Önlisans Mezunu
- PHP programlama dili ve dil ile ilgili sunucu bileşenlerine tam olarak hakim güncelleme ve yükseltmeleri takip edip uygulayabilecek,
- Yazdığı projelerde bootstrap, jquery ve diğer tasarım ve javascript kütüphanelerini kullanabilen
- Seo mantığını kavramış ve yeniliklere hızlı adapte olabilen