Sedat vazgeç bu devretme sevdasından gün içinde bana ulaş lütfen.
Bende senin gibi düşünüyorum dost. Bunca emek var. Olabilir hatalar sıkıntılar.
Bu hatalar çözümlenerek daha güzel günlere ulaşabilir konu sahibi.
Çok samimi şekilde müşterilerinden biraz zaman istese ve bu sürede gerçek anlamda sorunları gidermek için ugraşırsa sonucun olumlu olacağını düşünüyorum.
Sen arsa al , belediyeden izin al , koca dökdelen dik sonra elektirik aksamında sorun cıktı asansör çalışmıyor diye gökdeleni devir et.Olurmu olmaz tabiki.
Yüreğinize sağlık arkadaşlar, Bence bu şekilde devretme düşüncesi arkadaşın işine olan sevgisi ve saygısından kaynaklanıyor. Talihsizlikler her insanın başına gelebilir, zor zamanda destek olmak gerekir. Ben elimden geleni yapmaya hazırım arkadaşım yeter ki vazgeç bırakmaktan ki eminim müşterilerinde senden vazgeçmek istemeyeceklerdir..
Öncelikle çok geçmiş olsun. Üzücü bir durum tabiki, kimse başına böyle bir tahlihsizlik gelmesini istemez. Rızkı veren Allah c.c 'dır bir kapı kapanır diğeri açılır. Umarım kararınız ani verilmiş bir karar değil oturup düşünülmüş bir karardır ani kararlar genelde sonradan insanı pişmanlığa götürür. Müşterilerinizi magdur etmemek için başka firmaya taşımanız dürüst bir esnaf olduğunuzu gösteriyor. Üç kağıtcı biri olsa gittiği yere kadar gider daha sonra yok olur ve tüm müşterileri ortada kalırdı.
Şuanki müşterilerinizin size stem etmesini doğru bulmuyorum çünkü isteyerek magdur etme söz konusu değil ki siz mağdur etmiyorsunuz hizmetlerini devam ettirmek için farklı bir firmaya devrediyorsunuz. neticide bu makinalar kul yapımı gökten zembille inmiyor.
Bende eski bir müşterileri olarak konuya dahil olmak istedim üzücü bir durum 1 sene çalıştık hiç bir sorun çıkmadı. Yukarıdaki alıntı mesajlarını görmek duygulandırdı beni acımasızca eleştiren olmuş kendine göre haklıda olabilir ama bu kadar sert olmak koca bir firmanın kapanmasına neredeyse sevinmek bizim hamurumuzda olmaması gereken birşeydir. Herşeyin elbette hayırlısı ama rakip firmalardan bu kadar yergi alırken bir iki övgü görmekte elbette insan olarak sevindirmiştir. Bundan sonra daha güzel günlere inşallah.