Teşekkür ederim. Bu saydıklarınız facebook üzerinde grup mu ?
İlk tepkinin olumlu olması çok sevindirdi beni. Çünkü çok iyi bir işim kendi evim olmasına rağmen insanların garipsemesini anlıyorum fakat haklı sebeplerim var.
Banka da üç beş kuruşum var zorda kaldığım da kullanmak için ama ben para harcamadan gezmek istiyorum. Yaşamadıklarımı yaşamak, zorlanmak, bir nevi hayata tutunuş benimki.
İntihar etmeyi düşünüyordum geçen haftaya kadar. Çünkü artık hayattan zevk almıyorum. Sevdiğim uğruna öleceğim nişanlım 2 ay sonra evleniyor.
Ne para kazanmak ne ultra lüks bir hayat nede şehvetli bir kadın.
Sadece uzaklasmak, yeni insanlar tanımak param kalmayınca günübirlik hamallıkta olsa çalışıp yola devam etmek.
Umarım herşey herkesin istediği gibi olur.
Bizim de aynı şekilde evimiz arabamız var fakat bu kalıplaşmış hayattan çok sıkıldık. Bu sayılanlar gelip geçici. Bi gün bakmışsın lüks evin araban var. Bi gün bakmışsın hiç bir şeyin yok. Ama yolculukta tanıyacağın yeni insanlar, keşfedeceğin yeni kültürler bunlar hep kalıcı şeyler. İyi ki yapmışım denilecek şeyler. Umarım sende başarılı olursun. Umarım bu düşüncenden vazgeçmezsin.