Kardeşim adsenseban.net üzeriden ocak ayında başvuru yaptık, bende güvendim 600 tl verdik, site açıyorlar siteye birkaç yazı ekliyip başvuruyorlar bunda bir olay yok. Yetersiz içerik olarak cevap geldi, ücretiimi iade istedim, nisan ayının başlarında ayın 15 inde hesabı inceleyip döneceğiz dediler. ayın 15 inden önce ben tekrar bir başvuru gönderdim. Başvuru beklemede, bu arkadaş da uzak bağlantı yaparak hesabıma baktı, başvuru beklemede olduğu için ödeme yapamıyoruz gibisinden söyledi. Ben iade istedim sıkıntı çıkarıyorlar. Amacım birilerinin ekmeğine taş koymak değil fakat resmen saf yerine koyuyor günden güne atıyor. Süreçten haberi yok, onaylanmadı diye ücret iadesi yapmamak için sürekli günü güne atıyor, zaten 600 tl nin 400 tl sini iade edecekler, onu da etsinler. Adamların yaptığı ekstra birşey yok. Site açmayı biliyorsanız açın ücretli makale satıyorlar, 200 kelime 3 tl den satın alıp 20 tane makale ekleyip başvurun. Kimseden medet ummayın, resmen dolandırıyorlar. Benden söylemesi. Yine de siz bilirsiniz arkadaşlar.