Arkadaşlar Elimde zamanında degerlendirebilirim diye almış oldugum domainlerim var. Yaklasık bitiş süreleri 11/2017 yani 90 gün filan var gibi degerlendirmek isteyenler olursa satışa hazırdır.

Not: Domain transfer işlemi hakkında bilgi vermeniz gereklidir. Nasıl yapıldıgını bilmiyorum.

Bir cok domainin üzerindede oynama yapılmıştır yani icerik girilmiş vaziyette gibi düşüne bilirsiniz.

Dr-health.com Fiyat 75 TL Bu domain ingilizce saglık katagorisi olan iceriginde 100 küsür icerik bulunan tamamı özgün iceriklerdir. Adsense almak icin ugrastım alamadım.

Gamezones.net Fiyat 50TL Flash oyun sitesi kurmak icin almış oldugum domain hobi maksatı ile zamanım olmadıgından ugrasmıyorum. Tema lisanssız ücretsiz temadan yüklesin

Dr-saglik.com Fiyat 30 TL Vakit bulamadıgımdan ugrasamadım.

Agariofun.co Fiyat 30 TL Agario zamanı gecti fakat degerlendirmek isteyen olursa diye

Agariowun.net Fiyat 30 TL Scripti yoktur. Kullandıgım agario siteme yönlendirme yaptım.

Agarioskins.net Fiyat 30 TL Zamanında ugraşırım diye almıştım.

AgarioJP.com Fiyat 100 TL Agario Scriptine 200 TL para verip ugraşmadıgım bir domaindir Scripti ile satılıktır.

Nefislezzetliyemektarifleri.com Fiyat 50 TL İçerikler özgündür bi ara ugraşırım diye actım fakat zaman gercekten bulamadım.

GuncelArsivler.com Fiyat 35 TL

Toplu Alım 250 TL Direk mail adresleri ile verebilirim. Almak İsteyen olursa transfer işleminde yardımcı olmak şartı ile veriyorum. cünkü transfer işleminden anlamıyorum. Hepsi Godaddy Den alınma domainlerdir. Hepsi Hostinglidir Şuan Aktifdir.