Estanzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sevgili Bielof seni sürekli güncelleme mi var konuların altına hep bu yorumlarını görüyorum, lütfen insanları yanlış yönlendirme, Google da sürekli sıralama değişimleri var, sen güncelleme yok dedikçe insanlar siteleri ile oynayarak işin içinden iyice çıkamaz hale gelecekler, emekleri çöp olacak. Senin anlattıklarını artık yola başlamış en acemi webmaster bile biliyor. Daha güzel güzel bilgilerin varsa paylaş, bak sana tavsiye site satış bölümünde bir adam var belirli aralıklarla finans siteleri satıyor, adam yapıyor satıyor, Günlük 5K hite ayda 11K gelir elde ediyor ve iddia ediyor eklediğim tüm konular ilk sayfada çıkmazsa o konuyu siliyorum diyor. Bu adam nasıl yapıyor bu işi bize bu bilgi lazım, bu sır lazım. Adam nasıl bir backlink yapısı kullanıyor, nasıl bir iç optimizasyon yapıyor? Artık senin anlattıkların arama sonuçlarındaki sıralamalarda tatmin etmiyor siteleri.

Arkadaşlar uzun zamandır sıralama sonuçlarında değişimler var, bunu denemesi çok basit kendinize her hangi bir anahtar kelime belirleyin, mesela "kek tarifleri" olsun, her gün günün belirli saatlerinde 2. sayfadaki arama sonuçlarını takip edelim, eğer oynama yoksa güncelleme yoktur, eğer sürekli değişiyorsa o zaman bir güncelleme vardır. Zor değil bu yapacağımız. Ben yaklaşık 5-6 aydır takip ediyorum, özellikler ocak 2017 ayından beri saatlik sonuçlar değişiyor.
merhaba,
konunun içinde arkadaşın biri kazanclı finans siteleri satıyor ve "sırrı" neymiş diye sormuşsun.
Bende sırlardan nefret eden biri olarak adamın ne konularını ne de sitesini inceledim (saygı duyarım)

sır diye birşey yoktur.

ilk aylarda ilk sırada cıkmak istiyorsan PBN + (SAPE) bunları alıp ---> alakadar siteden geliyorsa direk sitene basarsın ---> gelmiyorsa "buffer site" örneğ. web2.0 sitelerine yönlendirirsin ve web2.0 sitelerinden para sitene link verirsin.

Bu işin sırrı yok. Ama bizde "bilgi" kelimesi "gizli" ve "sır" olarak anlaşıldığı icin sınıfta kalıyoruz.

Güçlü PBN ve SAPE linklerine kimse karşı koyamaz (abartılmamış) otoriter siteleri yarıp gecersiniz bundan daha güclü linkler ise EDU linklerdir onlarada ulaşmak kolay değil ama yöntemleri var (sır diye birşey yok).

saygılar.