juzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya bu güncellemeyi Ahrefs diyor,mozrank diyor,Algoroo diyor kaç bin tane yer diyor.
Güncellemeyi Ahrefs diyor,mozrank diyor,Algoroo diyor?

Hit kaybettiğini belirten kişiler yanında hitinin yükseldiğini, Sıralamada düşenlerin olduğu kadar sıralamada yükselenlerin olduğunu bir çok kişi yazmışken.

Google güncelleme yok diyor.

Şimdi kime inanalım?

(Yine "sözde" gizli Lozan anlaşması v.s. yazmama gerek yok.)

Alıntı
Ayrıca ayakkabi sektörü firmalari.com kadar uzun bir keyword e sahip olan bir kelimede bile ilk sayfaya çıkamamış olmanız sanırım sizinde seo uyumlu siteler yapamadığınızı kanıtlıyor gibi.
En son yazıyı 28 ŞUBAT 2017 tarihinde girdiğim sitede "ayakkabı sektörü firmaları" anahtar kelimesi için uğraştığımı mı zannediyorsunuz?

Bu domain için aklımda olan fikir başka olduğu gibi, kullandığım temayı analiz etmek için yazılar yüklenildikçe tema yapımcısından küçük isteklerim oluyordu.

Beki sizin için anlamsız fakat siteye kayıt edilecek firma için alakalı arama yapılan anahtar kelime baz alındı.

aksesuar imalatı (web 9. sıra - görseller 2. sıra)
aksesuar imalatı ve satışı (web 1. sıra - görseller 1,2,3. sıra)

Yemek tarifi için deneme amaçlı yayınlanan sayfalar;
levrek dolması (5. sıra)
çöp şiş hamsi (9. sıra Resimli gösterim)
yumurtalı mezgit tava tarifi (10. sıra Resimli gösterim)

Bu site tam anlamıyla yapılacağı zaman nerelerde çıkacağını gayet iyi biliyorum. Sektör ile alakalı aranılan örnek bir kelime; Ayakkabı İmalat Firması

Google güncelleme

Sana göre vardır. Google güncelleme yok diyor ise Bana göre yoktur.

Şimdi burada yok öyle yok böyle diyerek bir yere varamayız.

Herkesin faydalanabileceği güzel konular açılsın kişiler fikirlerini bir güzel beyan edip kanıtları ile ortaya koysun. Güzel bir tartışma konusu ile herkes faydalansın.

Neden bu tarz Güncelleme konularına yazıyorum?

Burada harcanılacak ve boşa geçirilen zamanı sitelerimiz için harcasaydık bir şeyler kazanırdık.

Dizi izle, Film izle konusuna gelince güzel bir fikir vermişsin.

Bak bu benim açımdan güzel tavsiyeydi. Abartmıyorum ayda en az 20-25 film, 5-10 dizi izleyen birisi olarak hem konulara hakim olmam açısından bir şeyler yapmamam hata.

Kalkıp yeni çıkan filmleri arama, film yükleme, altyazı hazırlama v.s. bana göre değil.

Fakat izlediğim dizi ve filmleri hem konuları anlatmak için tavsiye niteliğinde bir site açabilirim.

En azından bu siteden bol bol link satarım

Not: Bu konu ve benzeri konulara son yazımdır. Her kese hayırlı günler.