olayı bu kadar uzatan sizlersiniz, ben konuyu gördüm, report ettim. ben ne abisini tanırım, ne kendisini. sizler gelip bu durumu masumane bir şeymiş gibi gösteriyorsunuz ben de hayır masumluk yok diyorum o kadar. konunun çoktan kilitlenmesi gerekirken, konuyu uzatan sizlersiniz. ben çocuğu asın demiyorum ki, gerekli cezayı uygulayın herkese uygulandığı gibi, bir daha yapmasın diyorum. ona neden ayrıcalıklı davranılacak. burada bi dünya 15-17 yaşlarında delikanlılar var, bak bakalım nasıl alın terleriyle iş kovalıyorlar, 100 post atıp 10 lira kazanacağız diye uğraşıyorlar. alemin akıllısı bu kişi mi?

zeyrekli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bir olay olmuş, olayı yapan daha ne yaptığını anlayamayan, idrak mekanizması çalışmayan bir yaştaki çocuk. 5-10 tl için dönen bir olay. Yapılan ne? konuyu canlandırmak için masumca ve bunun cezai yaptırımı olduğunu idrak etmeden verilen bir teklif.

Bu olayda hem kardeş, hem ağabeyi yılın dolandırıcısı ilan etmek için çırpınınca elinize ne geçiyor çok merak ettim? Sanırım r10' dan başlayarak dünyayı temizleyeceksiniz.

Delikanlıyı tanımam bu olay sayesinde kendisini tanımış oldum. Ama Ağabeyi ile 6-7 yıla uzanan bir iş ilişkim ve yanı sıra dostluğum var. Zaten verilmesi gereken ceza verilmiş, delikanlı zaten yaptığı işten dolayı olanlar yüzünden birde üzerine ağabeyinin üyeliğini kullandığı için ağabeyinden korkmuş. Hala olayı s a h t e k a r l ı k, d o l a n d ı r ı c ı l ı k, tecavüzcü boyutunda ele aldığınıza göre, sizin çoluğunuz çocuğunuz yok ve bu sözlerden ne derece rencide olunacağının farkında değilsiniz.

Hırsızın hiç mi suçu yok dediğinizi duyuyorum. Olayı gerçekleştiren çocuk ne yaptığını bilmeden yapmış ve gereken cezayı almış durumda da, daha fazla rencide edici söz söylemeniz sizi kimsenin gözünde yüceltmez.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52:04 -->-> Daha önceki mesaj 14:49:30 --

bir diğer konusunu da göstereyim arkadaşın isterseniz

https://www.r10.net/yeni-site/1703709-satis-iptal.html