kaan05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Başlıkta belirttiğim gönderi stiline ilişkin örneği görüyorsunuz. Bu gönderi şeklini istediğiniz gibi yapabileceğiniz bir script hazırladım.

Script içeriğinde yönlendirme işlemi için gerekli argümanların yanı sıra fotoğraflarınızı play veya gif ikonu basılmış şekilde gösterebileceğiniz ek filigranlar, oluşturduğunuz linkleri takip etme, silme, listeleme veya tek tuşla yeni link oluşturma gibi basit fonksiyonları hızlıca yerine getiren bir sistem altyapısı bulunuyor.

Script tarafımca yazılmış olup 1 kişi için fiyat 100 TL'dir. Satın alan kişi isterse 20 adet sitesine scripti kurabilir, Domain lisanlama olayı yoktur.

Script kurulumu için detaylı anlatım göndereceğim rar içinde mevcuttur ancak kurulumu yapamayanlar için tw veya doğrudan giriş bilgileriyle işlemi halledebilirim.

Ayrıca bu gönderi tipiyle sayfaların erişimindeki düşüşlerin önüne geçilmiştir. Bunun yanı sıra linkleriniz de spam yemekten kurtulmuştur. Çünkü script, aynı zamanda linklerinizin facebook botları tarafından görülmesini hali hazırda englelliyor.

Ödeme yöntemi: İş bank

r10 dışı iletişim skype: omer.kaan05

Konu güncellemesi: Forumda ücretsiz dağıtılan yöntemler ile scriptimiz tamamen farklıdır. En belirgin farklardan bir tanesi ise: ücretsiz dağıtılan yöntemlerde spam koruması yoktur. Yani facebook botları hem paylaştığınız hem de yönlendirme yaptığınız linki rahatça görebiliyorken, bizim scriptimizde böyle birşey yoktur. Bizim scriptimiz ile oluşturulan linklerinizi paylaştığınızda hem paylaşılan linki hem de yönlendirme yaptığınız linki facebook botları göremez. Böylelikle hem sayfa erişimiiniz yükselir hem de linkleriniz spama karşı korunmuş olur.

------------------------------------------------------------------------

Müşteri Yorumları

Skype ekledim wmetehan