Hakkında en hayırlısı neyse o olsun kardeşim. Güzel günler geçirdik . İnşallah güzel günler yine geçirmeye devam edeceğiz. Sendeki gerçekten büyük şanssızlıktı. Yaşadığın şansızslıklara gözümle şahit olmasaydım yok artık derdim. Bir kaç arkadaşın yorumlarını görünce biraz tuhaf oldum. Disk sorunları yaşayıpta yedekleri kül olan çok firma gördük. Yedeksiz iş yapıp , yedek diye tavsiye verenleride görüyoruz. Şunu biliyorum ki , en azından bu büyük şanssızlıklarda kimsenin verilerini kayıp etmesine izin vermedin. Akıllı bir yol izleyerek çift yerde yedeklemeyi yaptın. Disk arızası yaşadığın dönemde kimselerin verilerine zarar gelmeden geri getirebildin. Diğer yaptığın önlemleri dile getirmiyorum. Sadece yorum yapan arkadaşların bu yorumu gördükten sonra , buna göre yorum yapmasını istedim. Güzel bir şekilde başladın devam ettirdin. Ve güzel bir şekilde bitirdin. ( Kapatıp kimseyi mağdur etmedin ) Her yiğidin harcı değildir. Bu sorunlar çoğu insanın başına gelmediği için anlamasını beklememizde anormal gelir. Reel hayatında başarılar diliyorum. Güzel bir zamanda , güzel bir yerde tekrar oturup muhabbet etmemiz dileğiyle sedatcım.