BlackMr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ehliyet kursuna gidiyorum kursta bir kıza fena halde tabir-i caizse vuruldum diyebilirirm unutamıyorum her düşündüğümde içim yanıyor içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bıraksalar yemek bile yemem o haldeyim bu kıza nasıl açılabilirirm kurs 3 gün sonra bitiyor ve birdaha görememe durumu beni bitiriyor tip olarak kendime güvenmiyorum özgüven 0 ayrıca kızın belki sevgilisi vardır sevdiği vardır tanımadığım birine karşı nasıl hareket edeceğim konusunda hiçbir bilgim yok kursun son günü bir çılgınlık yapıp içimdeki herşeyi dökmek istiyorum ama buda sağlıklımı ondanda emin değilim
zaten kendin söylemişsin birdaha göremeyeceğim diye,birdaha göremeyeceğin bir insana açılmak sana ne kaybettirirki olumsuz sonuç çıksa dahi?

amaaçılmamak sana çok şey kaybettirir çünkü onu birdaha göremeyecek ve açılacak fırsat dahi bulamayacaksın+çıktığı biri olsa bunca zaman onu 1 kere bile olsa kursdan almaya gelirdi diye düşünüyorum

hem kızlar tipe pek önem vermezler bilgin olsun,görmüşsünüzdür zaten ne kızlar ne tipsizlerle takılırbu iş şans işi,bence şansını sonuna kadar zorla ,cevabı olumsuz ise ,olsun lütfen şu telefonumu al fikrin değişirse lütfen beni daha sonra ara de ve telefonunu mutlaka ver kızlar öyle acayip varlıklardır ki,telefonunu eninde sonunda mutlaka arayacaktır burada kilit nokta telefon numaranı mutlaka ama mutlaka ona verebilmektir..

hem belki bunlarada ihtiyacın olmayacak kız direk olumlu yaklaşacaktır

sevgini belli etmek kötü birşey değildir tam aksine çok güzel ve senın hakkın olan bırseydır kaçırma kızı

muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kan da mevcuttur,tabi bu ülkede asil kanlı insan bulmakda artık çok zor ama hani belki diye dedim