Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S.a herşeyden önce hakkınızda hayırlısı olsun. Bende sizinle sorunlu süreçte çalışmaya başladım reseller müşterisiyim. Ama hayatta herşey iyi gitmiyor. Umarım hakkınızda herşey hayırlısı olur.

Yeni firmaya geçiş ile ilgili nasıl bir yol izlenecek bunla alakalı bilgilendirme olacakmı? Ve son olarak o siteye bizim üyelikler kendilerimi aktarılacak biz üye olup bildirecekmiyiz. Teşekkür ederim.
Merhaba, teşekkürler iyi niyetiniz için. Geçişle ilgili 1. mesajda madde madde duyuruları yayınlayacağız. Şuan tam belli değil firma yapılacakları kararlaştırıp programlıyor.

Vrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısını dilerim
Çok teşekkürler.

D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olanla ölene çare yok hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Siteler bi kac gündür kapalı siteleri yeni taşıyacağınız firma biraz acele ederse magduriyetler azda olsa giderilmiş olur
Teşekkürler, elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz.

gokhankoclar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun, her son yeni bir başlangıç demektir. En önemlisi allah bundan sonraki işlerinizde yardımcınız olsun..

İşlerimi günlük sitelerden alan bir müşteriniz olarak sizden ricam biraz hızlı transfer etmeniz.. Git gide mağduriyetim artıyor çünkü zor durumda kalıyorum..
Çok teşekkürler Gökhan Hocam, hızlı bir şekilde atlatacağız bu süreci.

Hostibo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten üzücü bir durum olmuş.Böyle sorunların yaşandığı dönem büyük firma da olsanız küçük firma da olsanız mutlaka yaşanır.Bir kaç müşterinizin sizi karalamaya çalışması sizi sinir ve strese sokup bu kararı aldırdıysa,şahsi fikrimi söylemem gerekirse bence devam etmelisiniz.Çoğu müşterinizin şikayetçi olduğu konuları incelediğimde, makinelerdeki problemlerden çok makinelerde problem çıktıktan sonra onlara ulaşılmaması veya onların size ulaşmaması gibi görünüyor.Hakkınızda en hayırlısını gönülden dilerim.Umarım başka alanlarda başka yerlere gelirsiniz.
Haklısınız değerli hocam, bundan sonraki hayatımız için bunlar bize birer ders oldu.

SeckinHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce buna benzer ard arda gelen sunucuda hatalar olmuştu bizde hakkımızda 1 tane bile şikayet konusu olmasa bile bırakmayı düşünüyorduk ardından vazgeçtik ve şuan daha iyi ilerliyoruz, sizin için üzüldüm umarım tekrardan daha iyi alt yapı ile geliceksiniz böyle umuyoruz, hakkında hayırlısını diliyorum.
Var olun hocam teşekkürler güzel temennileriniz için, hayırlı işler diliyorum size de.

prodoxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok arkadaşında söylediği gibi yaşattığınız sorunlar maddi ve manevi boyutu bunlar ne olucak ?

Yıllık hizmet alıp 3 gün kullanamadığım reseller ne olucak ?
Kesinlikle sorun yok şöyleyiz böyleyiz diyordunuz bugün bu sorunu açmışsınız bende çalıştığım sizin gibi vizyonsuz firmalar yüzünden bir ton sorun yaşıyorum ama müşterilerime yansıtmıyorum. Sizde herangi bir problemi bize yansıtamazsınız.
Ne olacağı 1. mesajda açıkça yazıyor.

MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaşırtmadı. Yine de iyi niyetimi eksik etmeyip hakkınızda hayırlısı diyeceğim.
Yine de teşekkürler Mahmut Bey.