Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane host dahil açmadık aldığımız gibi duruyor

Artık saçma sapan açıklama yerine herkese iade yapın, makına çökmüş, yok kronik arıza bunlardan bizene dostum? Ortadaki mağduriyetler ne olacak ? $ üzerinden satmayı biliyorsunuz.

@@VDS.TC; bir açıklama beklemiyoruz artık sizden, sadece iade istiyoruz makinanızı düzeltmeyin 5 gün sonra yine aynı problemleri yaşıcaz habire konular açılıyor problemli firma olduğunuzuda kabul edin.

CanDeliboyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veritabanı kullanıcısını silip tekrar aynı isimle açın düzelecek diyor
ortada veritabanı yok ki arkadaş phpmyadmin e giriyorum
Durum aşağıda ki gibi aldığım günden beri kullanmadım desem yeridir. En son makine değiştirdiler filan 4-5 tane hosting açtım ama şuan 1 tanesi açılıyor sitelerin gerisi yalan kullanıcı sil aç filan da hikaye veritabanı yok ortada bakıyorum eski veritabanı r10_net gibi iken şimdi ki r10net_xxx şeklinde saçma sapan bir durum yine müşteri panelleri de Critical Error Could not connect to the database. Arıyorum mesai saatleri dışında facebook tan yazıyorum cevap veren yok forumda çevrimdışı ee ne halt edicez mal gibi bekliycez. Maalesef ödemeyi mobil ödeme ile yaptım paramı iade istiyorum mobil ödeme diyorlar hizmet ortada sıkıntılar ortada son çare kaldı yarın arıycam sabah fatura kopyamı göndermelerini isteyip operatörümden de ilgili ayın fatura nüshasını alıp tüketici hakem heyetine gidip karar çıkarıcam haklarında ben sıkıldım paramı çöpe atmaktan. Kurumsal firmalar fiyat olarak çok yüksek rakamlar istiyor böyle firmalarla çalışmak zorunda kalıyoruz onların da durumu ortada ama bu sefer hakkımı bırakmıycam bunlara sıkıldım sürekli paramı çöpe atmaktan ben. Bu saatten sonra ağızları ile kuş tutsalar farketmez benim yedeklerimi vermelerini istiycem çünkü ortada veritabanı yok yedek alabileceğim. Bu ne rezilliktir yahu lanet olsun.
Bende resimde de gördüğünüz gibi sol kısma bakarsanız ortada veritabanı yok mysql databases de adı var ama phpmyadmin de ortada yok cpanelde mysql database de eskiden veritabanı isimleri
r10_net gibi oluşturulurken şimdi r10net_xxx şeklinde anlayacağınız çarşı pazar karışmış iş b.ka sarmış çok afedersiniz müşteri panelleri çalışmıyor. facebook tan cevap vermiyorlar telefonlarını aradığımızda mesai saatleri dışındalar siteler ortada yok. Ben yarın gerekli evrakları tamamlayıp tüketici haklarına şikayet edicem firmayı kafaya koydum yeter sıkıldım ya benim paramı iade edecekler ya da mahkeme kararı ile edecekler. Mobil ödeme ile ödeme yaptık diye bedava değil ya para ödedik buna biz kesilen komisyonları geçen süreyi vs.. hesaplayıp kalan paramı iade etmelerini talep edicem yarın kabul etmezlerse vericem mahkemeye sıkıldım paramı çöpe atmaktan.
veritabanının kullanıcı adı ve şifresini girince phpmyadmin e erişiyorsun ancak içeride bir veritabanı bulamıyorsun maalesef. Pear devretme kararı almış ancak bizim siteler hala off pm attım sorunun çözümü için yardımcı olur musunuz diye cevap bekliyorum.
D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
firma kapandı sitelerimizin durumu ne olacak? adamlar sitelerinin anasayfasına bi yazı yazıp işi bıraktık diyor olacak işmi bu

arkadaşla ben syp'tan görüştüm
info@pear.com.tr bir mail atın bakalım diye cevap geldi atim bakacaklarbilginiz olsun