Bir kaç gündür çok konu görüyordum. Öncelikle geçmiş olsun. Fakat teknoloji dünyasında bir sağlayıcı olmak tecrübe ve emek ister. Ayrıca olumsuzluklar her zaman her yerde farklı şekillerde olacaktır. Müşterilerinize ve size geçmiş olsun. Fakat bu kararı ben kendi açımdan doğru bulmadım .Umarım bu yaşadıklarınızdan tecrübe edinir. Daha farklı daha iyi yerlerde sizi tekrar görmek isteriz. Hayatınızda başarılar.
Haklısınız, teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Hakkınızda dilerim hayırlısı olur.
Çok teşekkürler.
Bir kere çalışma fırsatım olmuştu tabi o zamanlar mükemmel ötesi bir hizmet verilmekteydi, şuan da forum da konularınız açılmaktadır elbette bazen insanların yüzüne şans gülmemektedir. Fakat, bir nevi de sistemsel arızalarınızın bu kadar arttığını bilmiyordum.. Bence, şuan da en doğru kararı almışsınız, Allah yüzünüzü utandırmasın daha yeni ekmek kapıların da şans hep sizlerle beraber olsun.
Hayatınız da başarılar..
Sağolun, cümlemizin.
kaç gündür tüm sitelerimde veri tabanı hatası var...aktarım bi an önce yapılsa
+ Samimiyetinizden ötürü ve müşteriniz olarak ticketlarda yapıcı olmanızdan ötürü sorunlu döneme denk gelmiş olsam da teşekkür ediyorum.
En kısa süre içerisinde tamamlanacak, biz teşekkür ederiz.
Hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun.
Teşekkürler, hepimizin.
Üzücü bir durum oluşmuş, geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkürler.
Merhaba,
Hakkınızda hayırlısı olsun gerçekten üzücü bir durum.
Teşekkürler, maalesef.
Daha önce sizinle çalışmadım ama karşılaştığınız sorunların müşteriyi etkilememesi için çalışmak nedir bilirim.
Bana göre üzülmeniz gerekmez, sadece oturup biraz analiz yapıp, deneyimlerinizden ders çıkarmanız gerekir.
(Akıl vermiş gibi olabilirim, kusura bakmayın.),
Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.
Çıkardığımız ders neticesinde bırakma kararı aldık, teşekkürler görüş ve önerileriniz için.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:20:23 -->-> Daha önceki mesaj 10:15:33 --
Kaçmak en basit çözümdür, yılmayacaksınız devam edeceksiniz.
Hosting sektöründe hizmet vermeden önce her şeyi göze alarak giriyorsanız, bu gibi olumsuz durumlarda yedek sunucunuz kesinlikle olmalıdır. Bir kaç müşteri olumsuz yorum yazabilir ancak bunlar silinir ve en önemlisi destek konusunda kesinlikle o telin başında olmanız önerilir. Makinedir bu her an sorun çıkabilir amaç burada müşterilere yansıtmamak.
Teşekkürler yorumunuz için, tüketici tarafından durumu anlaması zor olsa da bizi takip ettiyseniz hemen pes etmediğimizi görebilirsiniz.
kaçmak nedir? makinaları aldığınız yerleri değiştirin, daha kaliteli bir yerden alın, bakalım sorunlar devam ediyor mu? kaçmak çözüm değil.
Öneriniz için teşekkürler, hepsini yaptık ama şans işte.
Mağduriyeter haksız yere kazandığınız hizmet veremediğiniz o bizden aldığınız paralar ne olacak ben helal etmiyorum!
Helallik istemedik aslında, kimseyi mağdur bırakmıyoruz kapatıp gitmiyoruz internet bilişim gibi sektörün lider bir firmasından hizmet almaya devam edeceksiniz.
Benim merak ettiğim bu kadar sorun yaşanması donanım kaynaklı mı yoksa verimerkezinde ağ tabanlı sorunlar mı
Aslında çok nedeni ve sorumlusu var ama bitip giden bir şey için kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Yanlış yatırım, yanlış insanlar diyelim. Hiçbir problemin bizden kaynaklı olmadığını tekrar edeyim, şans.