BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir günde insanlar kalkıp ben nerede hata yapıyorum diye konu açsalar.

Hele ki konuyu okumadan direk Google suçlamaları yok mu !!! İnsanı başka bir işe yaramıyor.

2 günlük siteden ne bekliyordunuz 1. sayfa 1. sıra mı?

Olmaz mı? Tabii ki olur. Oldukça uzun, kimselerde olmayan bir anahtar kelimeyi başlık olarak kullanıp bu başlığı arama motorlarında ararsanız 1. sırada çıkabilirsiniz.

Google diğer arama motorlarının aksine yeni sitelere avantaj tanır.

İlk yayımladığınız günlerde bırakın alt sayfaları 1. sayfadan bile giriş yapabilirsiniz. Eğer zaman geçtikçe üst sıralara çıkmak yerine alt sıralara doğru düşüyorsanız ilgili sayfanızın pek de iyi olmadığının kanıtıdır.

Burada arama motorlarını suçlamak yerine ilgili sayfayı analiz edip hataları ve eksikliklerini gidermeyi düşünmelisiniz.

Google ne bir dalgalanma vardır, nede bir güncelleme.

Google tarafından yapılan açıklamalarda güncelleme yok deniliyor. Millet var diye iddia edip olmayan güncelleme isimleri ortaya atılıyor.

Sözde gizli Lozan anlaşmaları gibi absürd paylaşımlar yapılmakta.

Komik, bir o kadarda acı.
Merhaba sevgili Bielof seni sürekli güncelleme mi var konuların altına hep bu yorumlarını görüyorum, lütfen insanları yanlış yönlendirme, Google da sürekli sıralama değişimleri var, sen güncelleme yok dedikçe insanlar siteleri ile oynayarak işin içinden iyice çıkamaz hale gelecekler, emekleri çöp olacak. Senin anlattıklarını artık yola başlamış en acemi webmaster bile biliyor. Daha güzel güzel bilgilerin varsa paylaş, bak sana tavsiye site satış bölümünde bir adam var belirli aralıklarla finans siteleri satıyor, adam yapıyor satıyor, Günlük 5K hite ayda 11K gelir elde ediyor ve iddia ediyor eklediğim tüm konular ilk sayfada çıkmazsa o konuyu siliyorum diyor. Bu adam nasıl yapıyor bu işi bize bu bilgi lazım, bu sır lazım. Adam nasıl bir backlink yapısı kullanıyor, nasıl bir iç optimizasyon yapıyor? Artık senin anlattıkların arama sonuçlarındaki sıralamalarda tatmin etmiyor siteleri.

Arkadaşlar uzun zamandır sıralama sonuçlarında değişimler var, bunu denemesi çok basit kendinize her hangi bir anahtar kelime belirleyin, mesela "kek tarifleri" olsun, her gün günün belirli saatlerinde 2. sayfadaki arama sonuçlarını takip edelim, eğer oynama yoksa güncelleme yoktur, eğer sürekli değişiyorsa o zaman bir güncelleme vardır. Zor değil bu yapacağımız. Ben yaklaşık 5-6 aydır takip ediyorum, özellikler ocak 2017 ayından beri saatlik sonuçlar değişiyor.