CanDeliboyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende resimde de gördüğünüz gibi sol kısma bakarsanız ortada veritabanı yok mysql databases de adı var ama phpmyadmin de ortada yok cpanelde mysql database de eskiden veritabanı isimleri
r10_net gibi oluşturulurken şimdi r10net_xxx şeklinde anlayacağınız çarşı pazar karışmış iş b.ka sarmış çok afedersiniz müşteri panelleri çalışmıyor. facebook tan cevap vermiyorlar telefonlarını aradığımızda mesai saatleri dışındalar siteler ortada yok. Ben yarın gerekli evrakları tamamlayıp tüketici haklarına şikayet edicem firmayı kafaya koydum yeter sıkıldım ya benim paramı iade edecekler ya da mahkeme kararı ile edecekler. Mobil ödeme ile ödeme yaptık diye bedava değil ya para ödedik buna biz kesilen komisyonları geçen süreyi vs.. hesaplayıp kalan paramı iade etmelerini talep edicem yarın kabul etmezlerse vericem mahkemeye sıkıldım paramı çöpe atmaktan.
valla dostum sana tavsiyem kaç kurtar kendini ben yaptım sadece şu bazı sitelerdeki veritabanları hasarlı bu yüzden kendi sitemin phpmyadmin'e bile giremiyorum o derecede halen kapalı vs vs diyorum bazen keşke hiç bulaşmasaydım ama nafile.