Veritabanı kullanıcısını silip tekrar aynı isimle açın düzelecek diyor
ortada veritabanı yok ki arkadaş phpmyadmin e giriyorum
Durum aşağıda ki gibi aldığım günden beri kullanmadım desem yeridir. En son makine değiştirdiler filan 4-5 tane hosting açtım ama şuan 1 tanesi açılıyor sitelerin gerisi yalan kullanıcı sil aç filan da hikaye veritabanı yok ortada bakıyorum eski veritabanı r10_net gibi iken şimdi ki r10net_xxx şeklinde saçma sapan bir durum yine müşteri panelleri de Critical Error Could not connect to the database. Arıyorum mesai saatleri dışında facebook tan yazıyorum cevap veren yok forumda çevrimdışı ee ne halt edicez mal gibi bekliycez. Maalesef ödemeyi mobil ödeme ile yaptım paramı iade istiyorum mobil ödeme diyorlar hizmet ortada sıkıntılar ortada son çare kaldı yarın arıycam sabah fatura kopyamı göndermelerini isteyip operatörümden de ilgili ayın fatura nüshasını alıp tüketici hakem heyetine gidip karar çıkarıcam haklarında ben sıkıldım paramı çöpe atmaktan. Kurumsal firmalar fiyat olarak çok yüksek rakamlar istiyor böyle firmalarla çalışmak zorunda kalıyoruz onların da durumu ortada ama bu sefer hakkımı bırakmıycam bunlara sıkıldım sürekli paramı çöpe atmaktan ben. Bu saatten sonra ağızları ile kuş tutsalar farketmez benim yedeklerimi vermelerini istiycem çünkü ortada veritabanı yok yedek alabileceğim. Bu ne rezilliktir yahu lanet olsun.