Eskidende iyiside kötüsüde dolandırıcısıda vardı. Moderatörlerde aytuğ bilmeyen yoktu şimdi ünlü bir yazar oldu link değişimi yapıp seo paketi satıyordu.Eskiden pagrerank olayları vardı. Footer linkler işe yarıyordu. Şimdi eskiye göre işler daha değişti. Çok içerik az backlink almak gerekiyor böyle olunca herkes işine gücüne bakıyor. Leet diye biri vardı oda 6 kişiyemi 2 binmiydi 3 binmiydi bi yöntem satmıştı. Yöntemi alan herkes parasını geri istemişti. Yani eskidende iyiside vardı kötüsüde vardı. L-a-b-i-d-u vardı bence forumu gayet iyi idare ediyordu. Kararlarında vs adaletli davrandığını düşünüyorum tabi sevmeyenide çok vardı. O zamanki ekip zaten iyinetten kopup r10'u açıp yükselmesini sağlayan ekipti. Onlar dağılınca forumda bitti.
Son olarak yeni mesajlar bölümüne görüyorum hiç iç açıcı bir mesaj yok. Boş topic açılmamalı. Eskiden R10+ vardı millet yardım edip reputation yükseltmeye çalışıyordu. Ama bakıyorum şimdiki yönetimin böyle bir kaygısı yok. Sadece dolandırılanlara gidip mahkemede hakkınızı arayın diyorlar bu değildirki forum yönetmek. Kendi aralarında böyle bir karar almış olabilirler ama foruma şimdiki yönetimin hiç bir katkısı yok. Bir çok yenilik getirildi ama eski hali daha hareketliydi.