Madjal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel proje hocam hayırlı olsun tebrik ederim.
acizane tavsiyem;
"Searching on xxx" arama yaparken yanda çıkan flu yüzlerin sayısını arttırın bence.
1 lop da aramaların hepsini tamamlayana kadar aynı yüz gelmesin.

edit:
sonuçları gösterdiğinde alt sağ köşede "ileri" butonunda "1/3 ileri" gibi toplamda kaç sayfa sonuç olduğunu gösterebilirsiniz.

+ hesapara.com/profile/kişi sayfasında "Sosyal Medya Hesaplari" başlığı altında diğer sosyal ağlar listeleniyor ama hiç biri gösterilen kişinin hesabına gitmiyor sadece o sosyal ağdaki diğer aynı isimli kişilerin arama sayfasına gidiyor. bu başlık altında sonucu görüntülenen kişinin kendi hesaplarına gidecek şekilde ayarlanabilirse güzel olur.

+ pro. bir banner yaptırın
xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam anlamı ile çalışırsa güzel olacağa benziyor. instagram ve tweetter'ın sorunlu olması sıkıntı şu an. Başarılı olursunuz umarım.
Kaanatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça iyi bir proje. Üzerinde çalışmaya devam ettiğiniz sürece çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphem yok.
Arama kısmında " " olarak arama yapılabilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Askitom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tasarımsal dokunuşlarla daha profesyonel gözükebilir. Ayrıca sistemde de yavaş yavaş iyileştirme yapılabilirse güzel bir proje olabilir
nbrknk22 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun.
orhun34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site güzel olmuş ama grafiği kötü bence profesyonel bir yardım alarak çok büyük başarılar yakalayabilirsiniz bence.
ibrahimgezmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok başarılı elinize sağlık

+R10' lar verildi.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum dostlar.
Çok yakında yeni versiyonda tüm sorunların ortadan kalktığı bir sistem ile karşınızda olacağız..
Tekrardan teşekkürler herkese..