tartışma yapmaya gerek yok dostlar burda kalp kırmayın lütfen.Benim iş yerimde genellikle işçilik satılır yani tamir üzerine.Her ne kadar tamir üzerine olsada işe gittiğimizde isteyen müşterimize cihaz veya malzeme veriyoruz veya takıyoruz.İnsanlar büyük mağazalardan avm lerden alışveriş yapmaya bayılıyor.Ekonomik kriz varmış,sen külahıma anlat bunları.Ben hafta sonra avm lerde iş yerlerinde oturacak yeri geçtim avm lerin otoparklarında yer bulamıyorum.İnsanlarımız rahatını keyfini çok iyi biliyor. Esnafta örneğin 60 lira olan ürünü gider avm den 80 liraya alır ama gelir sana söylenir. Yiyecek sektörü için konuşuyorum , gitiğin yerde yediğin yemeğe değil mekana para verirsin.Giyecek sektöründe ise markaya para verirsin ürüne değil.

Heryerde gezen bir afiş vardı geçenlerde tekrar gördüm."Aç kaldığında 1 ekmeği sana a101 bim şok vermez mahalle bakkalın verir" ama bu devirde kimsede vefa borcu,düşünce yok.Örneğin sen vatan pc ye gittiğinde bi çay söyleyin bana diyemezsin ama çarşı esnafı bu şekil değil.Bu mevzu uzar gider dostlar,memleketin hali duman Alalhım kolaylık versin herkese