Arkadaşlar bundan bir kaç hafta önce aynı konuyu açmış fakat bilgisayarımda bulunan arıza dolayısıyla konuya hakim olamamıştım bilgisayarımın servisden gelmesiyle birlikte konuyu tekrar aktif etmek istedim ayrıca tema fiyatında belli bir miktar indirime gidilmiştir saygılarımla...
.................................................. .
Öncelikle tüm R10 üyelerine selamlar başlıktanda anlaşıldığı gibi elimde bulunan Zomex Temamı satmak istiyorum temam Full
Responsive olmakla beraber WHMCS Admin Panelinde bulunan Wizard Panel Sayesinde Bütün Tema Ayarlarınızı çok kolay bir şekilde
yapabilirsiniz Multi Language özelliğiyle müşterilerinize bir çok dilde hitap etme şansınız olucak...
Ayrıca temayı alıcak olan arkadaşıma şayet isterse tüm kurulum ve ayarlamalarıda yaparım Lisans Akdivasyonu menü düzeni v.s
ne isterse...
Tema şu anda Whmcs son sürüm olarak kullanıma hazır durumda bundan sonraki sürümlerde extra vermiş olduğum ücret karşılığında
otomatik olarak güncellenicek yağni sürüm değişirse ne olucak gibi bir endişenizde olmasın...
Temamın şu anki satış fiyatı Sürüm yükseltme özelliği olmadan 130$'dır...
Benim istediğim fiyat ise 250tl'dir.. Temaya ağit linki aşşağıda direk stesinden veriyorum kurulumdan sonraki görünümde
Aynen birebir olmakla beraber hiç bir değişiklik içermemektedir...
Şimdiden alıcak olan arkadaşıma hayırlı olmasını diliyorum...
http://www.zomex.com/demo/templates/whmcs/supreme-host/
İletişim kurmak isteyen arkadaşlar R10 üzerinden özel mesaj atabilirler...