Başlıkta belirttiğim gönderi stiline ilişkin örneği görüyorsunuz. Bu gönderi şeklini istediğiniz gibi yapabileceğiniz bir script hazırladım.

Script içeriğinde yönlendirme işlemi için gerekli argümanların yanı sıra fotoğraflarınızı play veya gif ikonu basılmış şekilde gösterebileceğiniz ek filigranlar, oluşturduğunuz linkleri takip etme, silme, listeleme veya tek tuşla yeni link oluşturma gibi basit fonksiyonları hızlıca yerine getiren bir sistem altyapısı bulunuyor.

Script tarafımca yazılmış olup 1 kişi için fiyat 100 TL'dir. Satın alan kişi isterse 20 adet sitesine scripti kurabilir, Domain lisanlama olayı yoktur.

Script kurulumu için detaylı anlatım göndereceğim rar içinde mevcuttur ancak kurulumu yapamayanlar için tw veya doğrudan giriş bilgileriyle işlemi halledebilirim.

Ayrıca bu gönderi tipiyle sayfaların erişimindeki düşüşlerin önüne geçilmiştir. Bunun yanı sıra linkleriniz de spam yemekten kurtulmuştur. Çünkü script, aynı zamanda linklerinizin facebook botları tarafından görülmesini hali hazırda englelliyor.

Ödeme yöntemi: İş bank

r10 dışı iletişim skype: omer.kaan05

Konu güncellemesi #1: Forumda ücretsiz dağıtılan yöntemler ile scriptimiz tamamen farklıdır. En belirgin farklardan bir tanesi ise: ücretsiz dağıtılan yöntemlerde spam koruması yoktur. Yani facebook botları hem paylaştığınız hem de yönlendirme yaptığınız linki rahatça görebiliyorken, bizim scriptimizde böyle birşey yoktur. Bizim scriptimiz ile oluşturulan linklerinizi paylaştığınızda hem paylaşılan linki hem de yönlendirme yaptığınız linki facebook botları göremez. Böylelikle hem sayfa erişimiiniz yükselir hem de linkleriniz spama karşı korunmuş olur.

Konu güncellemesi #2: Resimlerin otomatik play veya gif ikonu basılı olarak yüklenmesi özelliği getirildi.

Konu güncellemesi #3: Scriptimizin wordpress eklentisi yapıldı.

------------------------------------------------------------------------

Müşteri Yorumları

dogussonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile iletişime geçtim. Çok yardımcı oldu denedim ve gördüm ki başarılı sonuçlar alıyorum Satın aldım. Kurulumu gerçekleştirdik şuan için erişimlerde ciddi artış var. Kendisine ilgisi alakası için teşekkür ederim. Bu şekilde devam ederse gelirim en az %50 artacaktır.
Tek70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
scripti az önce satın aldım arkadaş tw ile bağlanarak ilgilendi sağolsun her şeyi halletti özellikle her attığımda spama düşen 2 videomda denedim attığım 2 videoda spama düşmedi hatta attığımım 1. dakikasında siteye 17 kişi geldi. Scripti herkese tavsiye ederim
Alıntı
Script sorunsuz çalışıyor ve kaliteli olduğu ilk andan itibaren hissediliyor. 1 adet satın aldındı, teşekkürler.
Alıntı
Uzun zamandır facebookun spam sorunuyla uğraşıyordum ve çözüm bulamamıştım. bu scripti arkadaş kurdu ve heraşamasında yardımcı oldu sağolsun. geceden beridir deniyorum ve daha önce dakikasında spama düşen linkler artık spama düşmüyor. Çok başarılı olmuş herkese tavsiye A+++.
Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı. Spam koruması gerçekten şu an için güzel gözüküyor. Özellikle Ömer Kaan bey'in ilgi ve alakası sınırsız. Tüm sorunları hallediyor ve üstesinden gelmesini biliyor. Çok teşekkür ederim.
GencScout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet dostlar bende scripti satın aldım. Çok kullanışlı arkadaş çok yardımcı oluyor. Bu şekilde gönderi attım erişim uçtu çok fazla trafik sağladım. Teşekkürler
PendyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet satın alındı. Gerçekten çok ilgili. Kurulumu gerçekleştirdik ve şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı.Teşekkür ediyorum kendisine