Sitenizde
Pear ailesi olarak tüm hizmetlerimizde %99.9 uptime garantisi vermekteyiz, firmamız kaynaklı hiçbir kesinti yaşamadan kaliteli ve full performanslı barındırma keyfini bizimle yaşayın
şeklinde bir açıklama var.
1 yıllık alım yapan kişi için %99.9 optime garantisi demek biz en fazla sizin sitenizi yarım gün hadi bilemedin 1 gün kapalı tutarız toplamda demek. Ama şikayet konularına bakıyorum 3 gün kapalı kalan var şimdi yine siteleri kapalı olanlar var.
Şimdi siz paketlerinizin altına %99.9 koyabiliyorsanız, 3 gün sitesi kapalı kalan kişinin de hesaplarını açık tutup parasını geri iade edeceksiniz ki ben de diyeceğim sözünün arkasında duran insanlar bunlar. Ya da o yazdığınız oranı harfiyen uygulayacaksınız.
İster 1 liralık paket alsın ister 1000 liralık paket alsın bu sizi ilgilendiren bir husus değil.
Acemelik %99.9 yazacak gücü kendinde gören ama bunu beceremeyen firmalara denir genelde, ve sanırım siz acemesiniz.
Bu arada yok veri merkezinde şu olmuş, yok elektrik kesilmiş, yok şurası yanmış, yok bizden kaynaklı değil gibi bahanelere sığınmanız sizin ekstra acemi olduğunuzu + bu işi bırakmanız gerektiğinin en büyük göstergesi. 7 yıl iyi süre ama demekki ömrünüz tükenmiş bu alanda.
Son olarak müşteriniz değilim, bilmediğim firmalar ile çalışmıyorum. Sizin var olduğunuz süre kadar (7 yıl) hizmet aldığım firma var şimdi reklam yapmak istemiyorum, sağolsunlar %99 optimizenin hakkını veriyorlar, aldıkları paranın da hakkını veriyorlar.
Hayırlı günler.