Şikayet konusun'da ana konum olduğunda karalama kampanyası vs düzenlediğini söylemiştiler "osbsesif" diyip kendi kendini karalıyıp sonra memnun kalmadığında şikayet konusu açınca kötü müşteri sizsinizdir uzlaşmayı denedim ve halen taşımadım belki ben yanlış düşünüyorum ve sıkıntı bendedir diye gerek duymadım taşımaya görüyorumki halen erişim yok siteye buraya yazdığınız zaman tabiki siz "obsesif kötü müşteri" oluyorsunuz.
Ancak gerçek şu ki böyle hatalar olabilir olamaz diye birşey yok fakat çok olmaya başladığı için genel olarak müşterinin isyanı bu siz "obsesif" diye adlandırmaya devam edin bir ara sizede önerim. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gidip 1 ay civarı kendi rızanızla yatın. Polyanna gibi olup işinizin başına öyle dönersiniz.
Aynen Öyle Kardeşim şimdi ne siteler açılıyor ne ticket sistemi çalişiyor ne telefonlara bakıyorlar paramı iade versi ben çıkar giderim 50 tl onun için buyuk para değil ama benim için büyük para ben asker ücretle çalişan bir adamım iademi ve web sitemin yedekleri alayım bir daha şeytan görsün hostinglerini