Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Şimdi burda iki tarafta derdini anlatmış. Şimdi az çok iki tarafında derdini anladım. Ama suç yine iki tarafta. Biri diğerine olmadık şeyler talep ediyor. Diğeri de desteği düzgün alamadığına dert yanıyor. Her iki tarafta haklı mı? Sonuna kadar. Neden konuşa konuşa anlaşmıyorsunuz? Hemen öfke seviyemiz tavan yapıyor. Uzlaşı kültürüne hakim olursak sorun olmaz. Müşterilerde neyi kimden isteyeceğini neyin karşılanıp neyin karşılanmayacağını bilmeliler. Bunu firmanında bildirmesi gerekir. SMS olsun. Elektronik posta olsun. Bir şeyi değiştiriyorsan, bu fiyat olur. Ne bileyim. Paket olur. Bunu müşterine bildireceksin. Yararlı doküman sunacaksın. Attığı elektronik postalara cevap vereceksin. Yani o kadar büyük şirketler bile maksimum 3 saatte elektronik postalarıma cevap veriyor. Biraz bu konuları aşmamız lazım. Müşterilerde hemen tek bir hata veya kusur gördüğünde "ben küstüm. oynamıyorum. bla bla bla" gibi saçma sapan mızıkçı tavırlarından vazgeçmeli. Bu platformda iş yapıyorsanız, hatta bırakın bu platformu internet üzerinde iş yapıyorsanız, hizmet alıyorsanız bu platforma saygınız olmalı ki saygı göresiniz.