mertbuyuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar ;
Benim için önemi olan bir hesap var. Bunun kitlenmesinden korktuğum için de mobil-e-posta onayını sağladım. Ancak kimlik onayı da istiyorum.
Bunun için kesinlikle onay sağlayabilcek birisi var mı?
Bilgileri vs. ben vericem.

Fiyat ile pm atınız konuyla alakalı.
Açık 1 hesaba kimlik onayı asla yapılamaz . eskiden yapılabiliyordu örnegin 5 6 ay öncesine kadar ancak şuan yapılamaz.

hesabınızda mobil onay yapmışsanız eger zaten buda onaylanmış demekdir. 1 sıkıntı cekeceğinizi düşünmüyorum çünkü kimlik ile onaylaşnmış ile eşdegerdir mobil onay. eger türk mobil numarasından yapılmış ise.

illaki ben buna kimlik onayı yaptırmak istiyorum diyorsanız o zaman hesabınızı kitleyin . kitlemenin bazı yöntemleri vardır . 1 yabancı proxyden giriş yapın ve kitlenir . o zaman seceneklerden arasından kimlik ile doğrulama secerek sonra kımlık belgesını oraya yukleyerek adımları izleyerek uygulayın. başka 1 e posta adresi isteyecek onu yazın sonra bitirin işlemi. 1 süre sonra size mail gelecek . o maile yanıtla diyerek kimliği yüklersiniz dosya ekle kısmından açıklama olarak hesabıma giriş yapmak istiyorum vb. gibi bir acıklama yaparak gönderirsiniz. hepsi bu kadar. size1 süre sonra yanıt verecekler. adı soyadı ve d tarihi aynı olsun yeterlidir göndereceğiniz kimlik belgesinde.açıldıgında ise muhtemelen 1 bağlantı verecekler size o bağlantıya tıklayarak giriş yaparsınız. kolay gelsin.