berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte o oyunlar döndü dediğiniz kısımda bahçeli'nin koltuğu kurtarıldı akşener'in elinden. o dönemde akşenerin mhp başına gelmeyeceğini düşünen var mıydı? yoktu. ama şimdi tam tersi durum var. bu yüzden bu kararını değiştirecek durumda değildir bana göre.

zaten biraz olayları kavrayabilen birisi, bahçeli'nin o programının tamamını izlemeden hayır dediğini çıkaramaz. video kesilmiş, devamını attım yukarıda. BahçeliHayırDiyor tag'i neden TT oldu biliyor musunuz? çünkü mhpde, bahçelinin ağzına bakan binlerce seçmen var hala. açıp bu tag'le atılan tweetleri okuyabilirsiniz, evetçi mhp'lileri ikna etmeye çalışılan mesajlar bunlar hayırcı kesim, sırf o bahçelinin peşinden gidenlerin de aklını bulandırıp hayıra çekmek için böyle bir algı oluşturdu. bu da demek oluyor ki bahçelinin kararının hala mhp üzerinde fazlasıyla etkisi var.
Hayırcı kesim ve evetçi kesim diye ayırmak bile yanlış bana göre. Kararı hayır olanlar, kararı evet olanlar diye ayırmak daha mantıklı. AKP'li, MHP'li CHP'li HDP'li ve diğer partililer hepsi bu ülkenin vatandaşı. O kesin bu kesim diye ayrımcılık yapmaya gerek yok. Zaten pazar günü herkes kararını verecek buna da herkes saygı duyacak. Evet çıkarsa hayır diyenler saygı duyacak, hayır çıkarsa evet diyenler saygı duyacak. Bizi bize düşüren baştakilerden başkası değil. CHP'nin başındaki de AKP'nin başındaki de MHP'nin başındaki de kendinden başkasını düşünmüyor. Biz birbirimizi kırmadan güzelce vatan millet için hangisi güzelse ona göre karar verelim yeter.

Kırdıysam kusura bakma, baştakilerin alayına uyuz oluyorum. Uyuz olmama rağmen saygı da duyuyorum ama saygıyı bir tek adam haketmiyor artık o da MHP'nin başındaki arkadaş.