işte o oyunlar döndü dediğiniz kısımda bahçeli'nin koltuğu kurtarıldı akşener'in elinden. o dönemde akşenerin mhp başına gelmeyeceğini düşünen var mıydı? yoktu. ama şimdi tam tersi durum var. bu yüzden bu kararını değiştirecek durumda değildir bana göre.

zaten biraz olayları kavrayabilen birisi, bahçeli'nin o programının tamamını izlemeden hayır dediğini çıkaramaz. video kesilmiş, devamını attım yukarıda. BahçeliHayırDiyor tag'i neden TT oldu biliyor musunuz? çünkü mhpde, bahçelinin ağzına bakan binlerce seçmen var hala. açıp bu tag'le atılan tweetleri okuyabilirsiniz, evetçi mhp'lileri ikna etmeye çalışılan mesajlar bunlar

hayırcı kesim, sırf o bahçelinin peşinden gidenlerin de aklını bulandırıp hayıra çekmek için böyle bir algı oluşturdu. bu da demek oluyor ki bahçelinin kararının hala mhp üzerinde fazlasıyla etkisi var.
bunu bahçeli için demiyorum genel olarak diyorum kazzıkmı çakacaklar?koltuk sevdası yüzünden ülke peşkeş çekilirmi?
hani milliyetçilik??
ben mhp li değilim ama milliyetçi bir insanım.
koltuk sevdası yüzünden ülkesini peşkeş çeken biri varsa eğer ,o milliyetçi değil başka birşey olur..