Nasıl yani? aylar önce bahçeli bangır bangır bağırmıyormuydu ,tek adam rejimine diktatörlüğe kesinlikle izin vermeyeceğiz?sonra bir oyunlar döndü birden bire rt den daha çok istemeye başladı
''bahçeli aylardır söylediği sözü bir anda çiğneyecek adam değil bana göre. ''
bu belirttiğiniz gerçekleşmedimi yani?
işte o oyunlar döndü dediğiniz kısımda bahçeli'nin koltuğu kurtarıldı akşener'in elinden. o dönemde akşenerin mhp başına gelmeyeceğini düşünen var mıydı? yoktu. ama şimdi tam tersi durum var. bu yüzden bu kararını değiştirecek durumda değildir bana göre.
Ben heycanlanmadım, heycanlanan varsa bilemem. AKP'lidir o heycanlananlar büyük ihtimal. Aman hayır demesin vs diye.

Dikkate alınmayacak tek adam var o da Devlet Bahçeli.

zaten biraz olayları kavrayabilen birisi, bahçeli'nin o programının tamamını izlemeden hayır dediğini çıkaramaz. video kesilmiş, devamını attım yukarıda. BahçeliHayırDiyor tag'i neden TT oldu biliyor musunuz? çünkü mhpde, bahçelinin ağzına bakan binlerce seçmen var hala. açıp bu tag'le atılan tweetleri okuyabilirsiniz, evetçi mhp'lileri ikna etmeye çalışılan mesajlar bunlar

hayırcı kesim, sırf o bahçelinin peşinden gidenlerin de aklını bulandırıp hayıra çekmek için böyle bir algı oluşturdu. bu da demek oluyor ki bahçelinin kararının hala mhp üzerinde fazlasıyla etkisi var.