Kimim?
Türkiye'nin en önemli teknoloji sitelerinde çalıştım ve 2010'dan bu yana da editörlük-teknoloji yazarlığı yapıyorum. Ürettiğim içeriklerde bu yüzden fiyat-performans garantisi vardır. Uzman veya profesyonel olduğumu iddia etmiyorum, bu işin uzmanlığı da olmaz zaten. En iyi yapan da değilim fakat içime sinen, kaliteli, temiz içerikler hazırlıyorum. Benim için hobi olan bir şeyi yazıya döküyorum.

Ağırlıklı olarak teknoloji hakkında yazıyorum ve en çok bilgili olduğum konu da teknoloji. Fakat çalışmak isteyenlerle, normal haber editörlüğü de yapabilirim.

Nedir?
Hazır makalelerimde daha çok 'Nedir, nasıl yapılır?' tarzı, arama ağırlıklı konulara odaklanıyorum. İsteğe göre farklı yazılar veya doğrudan güncel haber yazabilirim.

En önemlisi, ben Türkçe teknoloji haber sitelerinin dün veya 3 sene önce fark etmez yazdığı yazıların kelimelerini değiştirerek konu hazırlamıyorum. Tamamı önemli, yabancı teknoloji sitelerinden ve kendi bilgimle hazırlanıyor. Dolayısıyla yazılar özgün değil, benzersiz oluyorlar.

Çalışma Yöntemleri
Hâli hazırda satış yaptığım, uygun fiyata hazır makaleler verdiğim bir konum var; Hazır Teknoloji Makaleleri

Buradan dilediğiniz konuyu seçip satın alabilirsiniz. Aynı zamanda yoğun olması şartıyla doğrudan editörlük de yapabilirim veya istediğiniz konu hakkında yazı hazırlayabilirim. Fakat site editörlüğü - sipariş yazı durumunda fiyat farkı olacaktır.

Ödeme Yöntemleri
Enpara ve Garanti Bankası

Kaliteli içerik isteyen, 'ucuz olsun, site dolsun' mantığıyla çalışmayan kişiler iletişime geçerlerse memnuniyetle çalışabileceğimize inanıyorum. İstenmesi hâlinde referanslar da gösterilecektir.