.
.
.
.
.
Aylık 20 lira verenide, yıllık 15 lira verenide küçümseme hakkını size kim veriyor allah aşkına söylermisiniz?

Fiyatı sen belirliyorsun, pazarlık yapma şansı varmı yok, sizler ben bu hizmeti aylık 50 ye şu hizmetide yıllık 20 ye size sağlarım diyosunuz, insanlarda alıyor.

blogspottan bile para kazanan var, bu küçümseme niye?

para kazanıyor diye gidip en pahalısını en lüxünü alacak die bir kaide yok.

yıllık 20 tl lik hosting işine yarıyosa neden 100 tl ödesinki buna siz karar veremezsiniz.

insanlar neden r10 da konu açıyor biliyormusunuz?

çünki r10 nun gücü var, adımız lekelenmesin insanlarda farklı yanlış şeyler düşünmesin diye işlemler birden bire hızlanıyor, iletişim ağı genişliyor telefonla arayan bile var.

Oysaki r10a değilde ticket atsa kimbilir ne zaman bakılacak yok cvp süresi bilmem kaç saat yok bilmem ne vs... vs...

İnsanlar artık bunun farkında, r10a yazdınmı hemen ilgi alaka 10 numara oluyor, defalarca denendi bu, insanlar tecrübe yaşadı.

Firma ticketta tınlamaz halde prosudur sayıyor yok bilmem ne teknik kelimelerle oyalıyor, ama r10da görünce bütün işi bırakıp o insanın sıkıntısını gideriyor, yüzlerce örneği var forumda...

Yıllardır para kazandığınız insanları küçümsemekten ne zaman vazgeçeceksiniz.

Fiyatı kendin belirliyorsun 20 TL diye, sonra 20 tl sini alıp adam gibi hi,zmet vermediğin insana yok 20 tl ye hosting almış para kazanıyomuş site kesilmişte atar gider yapıyo gibisinden düşünceler sizlerin bu işe bakış açınızı gayet ortaya koyuyor.

20 tl ye verdiğiniz hosting hizmetinizded elbette kesinti olmayacak, kesintilerin ardı arkası bitmez yok elektronik cihaz yok insan üretimi yok bilmem ne,

onlinet kullandım ve kullanıyorum halen 2 yıldır, onlarınkide elektronik cihaz onlarınkide insan üretimi, adamlar % 99.9 la gidiyor, siteni koy 6 ay tatile git, sitene bile girme bakmana ihtiyaç yok çünki öyle kesinti felan zor yaşarsınız, buyrun buna ne diceksiniz.

hepsini herşeyi yaşadım ben, iyileri yokmu var tabiki diğerlerininde hakkını teslim etmek lazım,

firma 10 yıldır sektorde, adı sanı yer etmiş, windows sunucu imaj yediğini aynı sunucunun d sürücüsünde saklıyor, defalarca hack yemişdefalarca mağdur etmiş halen akıllanmamış yine mağdur ediyolar, paraya kıyıpta yedekleme sunucusu olmayan firmalar 10 yıldır sektorde olsa ne olur olmasa ne olur kime ne hikayesi anlatıyosunuz siz yahu?

En zor en meşakatli sektör hosting sektörüdür. insanlarla uğraşmak zor, sabır taşı olsa çatlar bu sektörde, ha yapamıcaksanız bırakabilirsiniz, kimse sizi zorla sektöre sokmadı kendi tercihinizdir.

İyi hizmet verenler takdir edilir, yarım yamalak hizmet verenlerde eleştirilir.

Hepinize selamlar sevgiler
.
.
.
.
.