sizi / seni tanımam etmem , fakat böyle bir konu açtığınıza istinaden ne kadar amatör bir firma olduğunuzu açıkca gösteriyor.
Burada insanlar 1 dakikalık kesintinin bile onlara dünyalarca üzüntü verdiğini bilin. Sizler hakkında o kadar ağzı yanmış insan var, siz eğer'ki işinizi kesintisiz vs yapsaydınız kimse sizin hakkınızda can sıkıntısından konu açmaz ki ?
r10 webhosting kategorisinde övünen o kadar hosting şirketi var , sıralayayim sizlere:
güzel hosting , internet bilisim,resellerhosting.com.tr , netinternet , bu ve bir kaç hosting şirketi de var onların ismi aklıma gelmedi. Kimse bu şirketler hakkında doğru düzgün şikayet konusu açmadı.
Sizin nasıl bir hizmet verdiğinizi bilmem , fakat resellerhosting.com.tr de ve internetbilisim de resellerlarım mevcut, şu ana kadar hiç sorun yaşamadım - host kaynaklı. Ve eğer 'ki sorun yaşasam bile bu benden kaynaklı olur. Adamın biri siteme kod yerleştirir expolit,shell vs , bende bilgisizlikten ötürü hostingi suçlarım kendimce haklı olurum , fakat birşey bilmediğimden dolayı hosting hep gözümde suçlu olur , çözüm arayışı olarak ise farklı hosting şirketine geçmeyi tercih ederim. Bu insan bana çözüm bulamıyorsa bir daha çalışmam.
Türkiye'de bir çok ünlü firma var,bunların fiyatları pahalı , insanlar bunlara yaklaşamıyor gibi gibi. Herkesin adsense gelirli sitesi yok , her ay 500-1000 tl arası sadece site kaynaklı geliri yok ne yazık'ki. Adam sizden hosting almıştır , ona parası yetmiştir. Bu sizin iyi hizmet vermeyeceğiniz anlamına gelmez. Geçen aylarda internetbilisim'den 150 tl lik bir vps aldım , deneme yaptım gördüm'ki sorun temadan kaynaklıymış , sorunu r10 üzerinden bir arkadaş buldu sağolsun,hallettik. Tutupta ben açılan bir vps hakkında geri iade isteyemem adam sonuçta parayı yatırmadan açmış sunucuyu kullanın demiş. ücreti de 2 gün sonra yatırmıştım,istese açmazdı.
resellerhosting.com.tr de 1-2 saat kaynaklı sanırım bir kesinti olmuştu , adamlar 3+1 ay bana ücretsiz uzatma güzelliği yapmışlardı.
bu iyilikler söylenmez,fakat yapılanlar dile getirilir memnuniyet açısından.
İyi hizmet verdiğiniz sürece, güzel bir dil kullandığınız sürece karşınızda bir insan olmadığını unutmadığınız sürece her insan güzel dille konuşacağına inanıyorum. 100 kişiden 3 kişi sorunlu çıkabilir bu hayatta böyledir,her zaman karşınıza iyi insanlar çıkacak diye bir kaide yok.
Umarım sizlere karşı bir sorunum olmadığını açıklayabilmişimdir,eğer ki sizlere karşı bir sorunum olduğunu varsayıyorsanız şimdiden yanlış bir düşünce olduğunu belirteyim.
Yorumunuz için teşekkürler, amatör bir firma olduğumuzu nereden çıkardınız bilmiyorum sektörde 7 senelik bir geçmişimiz var. Bahsettiğiniz büyük firmalar böyle bir konu açmaya tenezzül etmiyor olabilir biz müşterilerimizle aramızda bir aile bağı oluşturmaya çalıştığımız için yapılanlar zorumuza gidiyor bunları dile getirmek size göre amatörlükse problem değil.
Ağzı yanan insanlar dediğiniz burada bir grup toplanmış ve amacı firma sadece karalamak, kötülemek olan kişiler. Tüm müşterilerimiz belirttiğiniz hususlarda sizin gibi bilinçli olsa hiç problem olmayacak. Sizi yaşadığınız script tabanlı sorundan örnek vermek gerekirse, müşterinin kurduğu bir script çalışmazsa "Falanca yerde kurdum çalıştı sizde çalışmadı, ***** script kurdum hacklendim." gibi yüzlerce dönüşle karşılaşıyoruz. 100 kişiden 3 kişi sorunlu çıksa inanın bir problem olmazdı ama 100 kişiden 90'ı sorunlu olunca insanın canı ister istemez sıkılıyor. Sanırım sebebi de sizin yazdığınız mesaj ile gayet açıklanıyor, biz ucuza hizmet verdiğimiz için bütün amatörleri bünyemizde topluyoruz...