Forum dışı satılmıştır.
Merhaba, eski telefonum olan iPhone 4S telefonum faal durumda olduğu için satıyorum. Telefonu 7-8 aydır kullanmıyorum ve çekmece de öylece duruyor. 1 Yıl önce fatura ek Note 4 aldığım için en azından elime biraz para geçmesi için satılığa çıkartıyım dedim. Cihazı daha önce kullanıyordum. Bir kaç gün önce tekrardan test amaçlı kullanmak istedim.
Telefonda karşılaştığım sorunlar şunlar;
- %39'a geldiğinde kendini 1 kere resetliyor ve tekrardan açılıyor. Ve kullanıma devam ediliyor.
- Şarj %30'un altına indiğinde kapabiliyor, mesela çağrı geliyor pi %30 olduğu için telefon çaldığı an kapanıyor
- %39'a gelip kapandığında şarja takıp bırakıyorum ondan sonra komple bitene kadar kapanmıyor. Yani bir sorun vermiyor
- %100 bir şekilde şarjdan aldıktan sonra normal kullanımda 1 günü götürüyor. 4-5 Arama, 20-30 Mesaj, WhatsApp, Instagram gibi kullanımlarla 1 günü savuruyor
İnternette araştırdım biraz bir çok kişi Sürüm düşürme veyahutta yeniden sürümü yükleme gibi çözümler söylemiş fakat iPhone'dan helede iTunes'den hiç anlamadığım için denemedim. Daha telefona şarkı bile atamadım
Telefoncuya telefonu bıraktım neyi var diye sorduğumda kendisi sorunun batarya olduğunu artık öldüğünü söyledi. Tekrardan bir daha kullanmayacağım için en azından telefona harcamayı yapmayı düşünmedim
Telefonda herhangi bir darbe, gözle görülen büyük çizik, kırık yok. Home Tuşu, Ses Açma Kapatma Tuşu, Power Tuşu, Sessize alma tuşu ilk gün ki gibi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Hoparlör de ve ahize de hiç bir sorun yok.
Arka kapağında kılcal çizikler mevcut.
Ekranda, ekran koruyucu mevcut daha hiç çıkarılmadı.
1-2 gün telefonu kullanıp deneyim edindikten sonra sorunlarını da öğrenmiş oldum.
Telefonu alacak olan arkadaş telefonun sorunlarını bilmesini istedim.
Telefona istediğim ücret: 250 TL
Kutusu kayıp. Telefon Şarj aleti ile verilecektir. Kargo alıcıya aittir.
İletişim: Özel PM
Forum Dışı Skype: kaganharputlu@hotmail.com
Telefonun piyasasına biraz baktım +350 TL üzerinde görünüyor. Telefonun sorunları olduğu için 250 TL benim için yeterli olacaktır.
Telefonun fotoğrafları;