dolar bu kadar pahalıyken, yurtdışı pahalı ürünlerin, yurtiçinde rekabetçi ürünlerle pek şansı yok. yurtdışında marka olabilir ama Türkiyede yüksek bir tanıtım bütçesi olmadan çok zor marka algısını oluşturup karlı bir fiyata satman. konuyla ilgili spor giyim alanında satış tecruben, satış ağın vs var ise dene yoksa zararla bırakma ihtimalin yuksek.
düşünüldüğü kadar kolay değil yurtdışından iyi ürün bulup getirtip satmak. sadece sektörde hali hazırda ki oyuncular için kolay. sıfırdan gireceklere sağlam bir sermaye lazım ayakta kalıp işi donderecek.
Hocam yurt dışından getirmiycem. Yanlış anlaşıldım. Yurt dışındaki piyasa ile rekabet içine girme durumumda yok. Türkiye'de satış yapmayı düşünüyorum şuan. Spor giyimi derken nike, adidas gibi değil. Daha farklı. Bu markalarla rekabete girmem için çok büyük bütçe lazım zaten.
Ben kendi çapımda vücut geliştirenler için, gym, fitness yapanlar için şık güzel oturan atlet tshirt şort vs. üretip satmak istiyorum. Bununla alakalı türkiyede marka olabilecek güzel domainim var zaten