Dediğiniz gibi aslında bu olay R10 yetkililerinde bitiyor. Kurumsal müşterileri olmayan (R10 harici dışarıya satış yapmayan/yapamayanlar) hosting firmaları buradan satış yapmaya müşteri bulmaya çalışıyor.Şuan piyasada en güncel ve hareketli pazar R10. Siz bir ürünü 25 TL'ye satarken diğeri gelip bende daha iyisi 15 TL diyor. Forum yetkilileri bula çözüm bulabilir mi, nasıl bir çözüm bulur bunu tartışmak gerekir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:04:58 -->-> Daha önceki mesaj 14:01:12 --

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
X firmasında aylık ödenen tutar 40 TL olsun
Y firmasında ödenen tutar 30 TL olsun.

Y firmasının sunucu özellikleri X firmasına göre daha üst seviyede. Ancak destek konusunda X firması bugüne kadar ücretsiz olarak hem de anlık olarak cevaplıyor bir sorun olduğunda adamlar sunucunun üzerine düşüyor.

X firmasından fiyatları pahalıdır diye almamazlık yapmıyorum neden ? Çünkü Y firmasında sorun çıktığında bir ticket saatlerce duruyor ve sorunu anlatmaya çalıştığımda adamlar para istiyor.

Ne demek istediğimi anladınız hocam. Zaten müşteri kaliteli firmayı bulunca oradan kopmaz. Benim gibi 50 müşteri bulsan sende ekmek yersin ben de.
Bu konuda haklısınız fakat arkadaşımız dediği birisi vds lazım diye konu açıyor. Arkadaş altına 30 tl diyor diğeri gelip daha iyisi 20 tl diyor. Müşteride hemen ucuz olana atlıyor. Bu durumda satış yapan diğer herkes mağdur oluyor. Kimse yorumda kendisini gösteremiyor. Benim ürünüm hizmetim daha iyi diyemiyor. Bunun için nasıl bir çözüm olur bilemiyorum.