Narweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Maalesef bizim sektörde hiç bir zaman olamayacak şeyi konuşuyoruz, çünkü VPS üzerinden hosting satanda var yedekli diskler vs. üzerinden satış yapan da ve sunucu vs. diğer hizmetlerde de bu gibi durumlar var. Ortalama bir kalite gibi bir durum olmadığı için fiyatlamalarda çok ciddi farklılıklar oluyor.

Tabi bunun en büyük nedenlerden biri de hosting sektörüne birçok kişinin ek iş gibi bakmasından kaynaklanıyor(malum internette ek gelir olarak yapılacak işlerde geçiyor) yani net bir beklentisi olmayan insanlar var, klasik üç beş birşeyler gelsin düşüncesi ama maalesef bu kişiler ciddi iş yapmaya çalışan insanları baltalıyor.

Havuzda bir müşteri varsa tamam sen al ama değerinden al ki batma ve batırma!

Son olarak bu gibi şeylerin olması için ciddi bir oluşum kooperatif vs. olması lazım ki buna benzer ara ara denemeler oldu ama hepsi bir noktada kaldı ve kalacak gibi görünüyor.

İyi forumlar
yönetimimiz adminlerimiz yöneticilerimiz bu konu hakkında bir çalışma yaparsa emin olun ki ortada hiç bir şey kalmıaycaktır her şey tam rayında olacaktır en düşük olarak bir dernek kurulabilir. örnek olarak turkmmo r10 kadar büyük değil fakat yönetim evrak istiyor satış için şu şekil olabilir benim düşüncem ile dernek yada başka bir şeyde olabilir kurulur her hosting firması ordan fiyat belgesini alır ve kurallarını belirlerler derneğin ayakta olması için her firma aylık ödeme yapacak ki her şey yolunda gitsin kimse demesin 5-10 lira ile firmam batar aylık ödeme yaparsam zaten 5-10 liraya bedava hizmet verenler düşünsün bunu

Misafir @AlperA. @Mf.Rub @PsdBul @RHSBILISIM @Coskun

yönetim bir yol gösterirse emin olun ki herkes o yoldan gitmeye calısacaktır kimse zarar peşinde değil sektörün geleceği ve karı için çabalıyoruz