2008 yılından beridir altınsoft un windows reseller müşterisiyim,

Kesintilere felan alıştık, hayatımızın bir parçası haline geldi.

Resellerimde çevremdeki eşime dostuma yaptığım siteleri barındırıyorum

bir tanede yerel gunluk haber sitesini barındırıyorum.

öncesinde de 1-2 kez windowsun hacklenme olayı oldu yedekler felan gitti,

öncesinde aldığım 1-2 hafta öncesinin yedeklerini kurarak durumu idare ettim hep.

Lakin bu son hacklenme olayında ellerindeki 5 ay öncesinin yedeklerini kurarak bi çufal inciri tabiri caizse b..ok ettiler.

Bir barındırma firması hack olayından hiçmi ders almaz?

Kaç defa yedekleride dahil olmak üzere silindi, hiçmi alternatif aramaz?

Hiçmi müşterilerimiz madur olmasın diye çaba göstermez?

Gelen giden hackliyor sunucuyu ne var ne yok siliyorlar, bu kadarmı basiretsiz bir hizmet anlayışı olur, soruyorum sizlere ???

Evet firma altınsoft ise, müşterinin madur olmaması için zerre çaba göstermez,

zerre alternatif çözüm aramaz bulmaz

aynı olay 10 kere başlarına gelsede, asla yedeklerini başka sunucuda tutmaz çünki masraf olarak görürler, müşteri alsın yedeğini bize ne düşüncesi içerisinde oldukları bunu gösteriyor.

İlk defa böyle bir konu açıyorum, çok sinirlendim ve böyle bir anlayış asla görmedim, bu son olay ile anladımki altınsoft isterse 30 yıllık firma olsun, bu anlayış ile bende hosting firması açsam 50 yılda ben işletirim.

Şunu anlamıyorum, allah için biri izah etsin.

Windows sunucun sürekli hackleniyor, ama sürekli.

Buna önlem almıyosun, hadi aldın ama başaramadın yine hackleniyorsun, yine dosyaların yedeklerin ne var ne yok hepsi yine siliniyor, ve sen tüm bu olanlara rağmen yine hizmeti vermeye devam ediyosun, ve bir süre sonra yine aynı şey başına geliyor, yaw hadi tamam bu hizmeti sonlandıramıyosunda hiçmi yedekleri başka sunucuda tutmak için bi şey yapılmaz, bunu anlamıyorum.

Hiçmi firmalara güvenemicez? Şehir dışına çıktık yolculuğa gittik hastalandık vs. alamadıysan yedeğini bittin, neymiş yedekler sizin sorumluluğunuzda, sen firma olarak aldığın paranın karşılığını verdinmi bunu hiç düşünen yok, kesintisi arızası asla bitmez takipte etmezler, ticket atarsan ancak o zaman farkına varırlar açılmayan sitelerin ....

windows sıkıntılı ise para kazanıcam diye müşterileri mağdur etmeye hakkınız yok, yap duyurunu önümüzdeki ay windows hizmeti kapanacak de, herkes başının çaresine bakar, ama yok olurmu müşteri kaçar, pastayı başkaları kapar, hacklensede silinsede herşey hiçbir önlem almadan kur windowsu arşivinde bilmem kaç ay önceki yedek varsa geri yükle tamam bu iş oldu bitti.

Kabul etmiyorum böyle bir anlayışı

ve tavsiye etmiyorumda altınsoftu bu saatten sonra, heleki windowsunu

bıktım artık usandım yeter vallaha yeter billaha yeter.
.
.
.
.