Recep bey, bu kampanya ve sizin yazdıklarınız çelişkilerle dolu kusura bakmayın. domain name api sayfasındaki bannerda
HEDEFLENEN 5000 domainin transferinin tamamlanması ile tamamlanmış oldu. Devam etseydik 50.000 - 75.000 arası transfer olacaktı yazmışsınız. Burada VERISIGN yaptı diyorsunuz.
Verisign tarafından kaynaklanan... mı yazsaydık yani

Direk hedefimizi söyleyip, öngürüyü söyledik. Forum kullanıcılarına, PM'lere, destek taleplerine detaylı açıklamalar zaten yapıyoruz.
İşbu konunun uzamasını da istemiyoruz. Kampanyanın getirisi, götürüsü, yapısal eleştirileri ve son durum raporların hepsini bir araya getirip tekrar kampanya hedefleyeceğiz.
Kampanyayı sonlandırma kararınızı lütfen yeniden gözden geçirin!
1 -Daha domainlerin çoğunluğunu transfer etmedim, kredi kartının kesim tarihi yarın, onu bekliyordum
2- Daha önceki mesajlarımdan birinde yazmıştım.
Bu konu sayesinde bir anda ülkedeki en büyük domain barındıran firma olabilirsiniz ki açıkça itiraf edeyim uzatma süresinde de taşımayı düşünmeden transfer planlıyordum..
ÜLKEDEKİ EN BÜYÜK DOMAİN BARINDIRAN FİRMA OLMAK ELBETTE FEDAKARLIK GEREKTİRİR ! BİR ADIM ATTINIZ, TAM BAŞARMAK ÜZERE İKEN VAZGEÇMENİZ CİDDEN İLGİNÇ : )
Kampanya sonrası transfer edilen domain sayısındaki yüksek oranlı düşüş trendinizi incelemenizi (+ daha da düşeceğini göz önüne almanızı) ve kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyoruz.
İlginize çok teşekkür ederiz.
Yukarıda da belirttiğim gibi, "Kampanyanın getirisi, götürüsü, yapısal eleştirileri ve son durum raporların hepsini bir araya getirip tekrar kampanya hedefleyeceğiz".