Herkese merhaba,
Gerek destek taleplerinden gerekse buradan sorularınızı yanıtlandırmaya çalışacağım.
daha trasnfer sifresi alamadıgım domainler vardı. Millet 2 gunde 5 bin domain transferi yapmış.
Kampanya yeniden devam edecekmi bilgilendirme bekliyoruz.
Aynı kampanya devam etmeyecek. Ancak yeniden kampanyamız olabilir, biraz daha farklı olanını hedefliyoruz. İlginize teşekkürler.
Sizin gibi firmayı nasıl duymadım daha önce diye dert yanıyorum.
4 adet domain transferi başlatıldı. Başarılarınızın devamını dilerim
yetişemedik ya. yeni bir kampanya olacak mı?
İlginize teşekkür ederiz. Yıl içerisinde farklı kampanyalar hedeflemekteyiz. Takipte kalın
depozitomu nasıl geri alabilirim? kampanyanın bitirileceğini bilmediğimden 40dolardan fazla yatırmıştım.
kampanyanın tekrar aktif olma ihtimali var mı?
Depozito ödemenizi küçük bir kesintiyle geri yatırabiliriz. Kesinti sebebi sanal pos kaynaklı. Dilerseniz destek talebi oluşturun, oradan yardımcı olmaya çalışalım.
Tamam kampanya güzeldi ama olmadı şimdi bu. Eksik bilgilendirme var. Nisan ayında dediniz diye depozitoyu yatırdım rahat rahat alırım domaini dedim. Ama kampanya bitmiş. Ve kampanyayı buradan gördüm. Sonra gelişme olur ise herhalde kendi sitelerinden uyarırlar dedim. Ama limit olayını buradan belirtmişsiniz. Kendi sitenize giriyorum halen hiçbir uyarı yok. 20 civarı domain transfer edecektim. 13ünün transferini başlattım. Gelen onay maillerine tıkladığımda hatalar aldım, sadece 3 domain onaylayabildim. Az önce şu maile tekrar tıklayayım dediğimde onaylandı. Şimdi bakiyeme bakıyorum da 8,49 Dolar çekilmiş o onay için.
Gece bireysel olarak yardımcı olmaya çalıştım. Mesai saatleri dışında olduğu için tam yardımcı da olamadım. Bazı yerlerden duyurular yayınladım. Az önce de site üzerinde güncellemeler yaptık. Transfer işlemleri yapmış olduğunuz domainleri PM atarsanız hepsinin durumuna bakabilirim. Kampanyayı gece 12:30 gibi bitirmek zorunda kaldığımızda fiyatları eski haline getirdik. Dilerseniz destek talebi oluşturun, oradan da yardımcı olmaya çalışırım. Son durumu gözden geçirebiliriz.
İlginize teşekkürler.