gerçi 1 senedir youtube de işlem yapmıyorum , özellikle son kanalımda ban yedikten sonra, fakat video telif banını en son samanyolu tv den kullandığım o basit effect videosu yüzünden yedim o zamanlar, onun dışındaki anonim hiç bir videodan ceza almadım.
ha şu anda dahamı sıkı ve gaddar bir ban sistemi var bilmiyorum, dediğiniz gibi biraz araştırmak gerekiyor yeni kurallarıda.
hocam özellikle şu son zamanlarda youtube çok sıkı affetmiyor 10 sn başkasına ait video bile kullansan telif geliyor spam bitti gibi bişey...
Yanıtın için teşekkür ederim. Videoları ufak editleyerek sanırım eşleşenden de geçerim diye düşünüyorum. Aklıma takılan soru telif veya manuel telif işlemleri aslında. Sosyal medya üzerinde Cezmi Kalorifer tarzı sayfaların yaptığı için problem yaşanmayacağını düşünüyorum.
Cezmi kalorifer tarzı paylaşımlar youtubeden değil dailymotiondan yapılıyor. Eğer web siteniz yada facebook sayfası gibi güçlü hit getirecek sistem varsa elinizde dailymotion öneririm, telif sıkıntısı vs daha az.