Canlı destekten sorunumu açıkça söyledim burda kelime oyunu yapmayın ve sizde destek verceğiniz hakkında söz verdiniz.
1)Neden firmanızın telefonu bir kere bile açık olmuyor ?
2)Ben neden sırf mail hesabımı düzgün kullanmak için 200mb lık siteye 20gb web alanlı reseller aldım ve bunuda size bildirmeme rağmen uyarmadınız ?
3)Neden hiçbir ticketa çözüm odaklı değilde geçiştirme odaklı cevap veriyorsunuz ?
4)Ben neden cpanelde sağlanan bir özellik olan webmaili kullanıyorum neden ikinci üçüncü servislere yönlendiriliyorum yandex kullanmak zorunda mıyım ?
5)Bana haber vermeden hiçbir mailimi spamlayamazsınız.O mailler teklifler vs. her biri çok önemli ve bir saniye bile aksatamazsınız.
1) Firmamızın telefonu belirli saatlerde sadece satış bilgilendirmesi sebebiyle kullanılıyor, teknik destek için
ticket harici bir platformdan ulaşamıyorsunuz.
2) Önceki mesajlarda belirttiğim üzere stabil bir mail hesabı kullanmak için mail hosting kullanmalısınız, web hosting web sitesi barındırmak içindir.
3) Destek taleplerinde bizim görevimiz çözümleyici ve yönlendirici öneriler sunmaktadır, biz gerekli öneriyi size sunduk siz şikayet konusu açmayı tercih ettiniz.
4) cPanel de sağlanan bir özelliği kullanabiliyorsunuz fakat cPanel de maillerinizin spam'e düşmeyeceği gibi bir garanti yok. Örneğin @site.com adresine sorunsuz mail gönderirken @gmail.com a gönderemeyebilirsiniz. Açıklamasını yine üst mesajlarda yaptım, satın aldığınız hizmetin hangi alanlarda hangi amaçla kullanıldığını bilmeniz gerekir.
5) Spam'i biz değil, sizin gönderim yaptığınız serverlar yapıyor. Web hosting den gönderilen maillerin bir limiti ve sınır çerçevesi vardır. Tüm dünya üzerinde kullanım bu şekildedir. Örnek vermek gerekirse grip için antibiyotik, baş ağrısı için de ağrı kesici alırsınız. Bir hap tüm hastalıkları iyileştiremez.
Ek: Önerdiğimiz yandex.mail ücretsiz ve sağlıklı bir sistemdir, cpanel ile entegre çalışabilmektedir. Bunun yerine başka bir firmadan mail hosting alıp web hostinginizden mx kaydı yönlendirerek kullanabilirsiniz. Web siteniz problemsiz açılıyorsa bizim nezdimizde bir problem yoktur. Web hosting harici kullanımlar sizin mesuliyetinizdedir.