WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Arkadaşlar bu firmayı tanıyan var mı? Ne kadar süredir iş yapıyorlar? Kısaca güvenilir mi?

2- Atak teknoloji vs diyoruz lakin site açılana kadar can çekişti ve ssl yok. Ödemeyi güvenli bir şekilde nasıl yapıyoruz ?

3- İkinci sene firmanızda kalma zorunluluğu var mı?
Merhaba,
Bu sorular sadece sizin değil birçok kişinin de aklında olan sorunlar. Bunun için herkesin aklındakini sorunları gidermek adına, alıntıladığım gönderiyi madde madde detaylandırıyorum:

1. Atak Teknoloji bir ICANN yazmanıdır. ICANN tarafından denetlenir, Whois logları ICANN'a bildirilir. Domain Name API, bir Atak Teknoloji projesidir. 15 yıldan fazla süredir domain, hosting ve web tasarım - yazılım işlemi yapmaktayız. Evet, kısacası güvenilir.
Zaten şuradaki referanslarımız her şeyi anlatıyor. Listenin son halinde daha birçok büyük firma bulunuyor.

2. Tüm domain işlemleri ve kredi kartı ödemesi SSL gerektirir. SSL olmadığı takdirde bırakın domain transfer etmeyi, whois kısmında adınızı bile güncelleyemezsiniz. Bu işlemler API aracılığıyla yapılır. Şifreleme en çok önem verilen adımdır. Domain Name API'de de SSL mevcut. SSL süresi uzatılmasında problem yaşanmıştı. https şeklinde girdiğinizde SSL yok gösteriyor, ancak https://domainnameapi.com şeklinde girerseniz aslında SSL var. Bunun yanında ön kısım ile panel kısmı aynı da değil. https://cp.domainnameapi.com adresinden giriş yapılıyor. Güvenlik konusunda bir şüpheniz olmasın lütfen.

3. Herhangi bir sınırlama ya da zorunluluk yok. ICANN'ın transfer politikasına göre bir yere transfer ettiğiniz domain orada en az 60 gün kalmak zorunda. İsterseniz bize transfer ettikten 60 gün sonra başka bir yere de geçebilirsiniz. Bu sektörde

Özetle şunu belirteyim, ICANN yazmanlarından birisi olduğumuz için ve alan adı sağlayıcısı firmalarla (Örn: .com Verisign'a bağlıdır) anlık iletişim sağlayabildiğimiz için domaininiz üzerinde işlem yapamadığınız takdirde (Örn: DNS güncelleyemediniz) manuel olarak sorunu çözebiliyoruz. 2000'e yakın bayimiz var. PHP, ASP.NET ya da WHMCS API'lerimizi kullanıp kendilerine entegre ettiler ve sorunsuz kullanıyorlar.

Domain Name API, üzerinde 4 yıldan fazla bir süre uğraşılmış büyük bir domain bayilik projesidir. İşin çok ciddi boyutları var. 550'nin üzerinde alan adını tescil etmek maalesef kolay değil ki biz bunu yaptık ve Türkiye'de de ilkiz(!). Tek bir amacımız bulunuyor: Bu ülke için kalıcı, bu dünya insanları için güzel bir proje çıkarmak.

Sadece Türkiye'ye değil, uluslararası çalışmaktayız. Onlarca ülkenin vatandaşı (Hindistan, Mısır, Amerika, İngiltere, Bangladeş, Çin...) Domain Name API'den tescil işlemleri yapıyor. Hatta WHMCS API'sini kullanan yurtdışında çok bayimiz mevcut. Yeter ki kullanılsın, yeter ki proje iyi noktalara gelmesi için ise gerçekten zarar ederek .com transferini 1 dolar yaptık.

Umarım firmamızı ve projeyi net bir şekilde ifade edebilmişimdir.
Gün içerisinde bizi arayarak da size detaylı bilgiler verebilirim.