Bahaddin Yazıcı ile ilgili internetteki haberlerin son durumu nedir? Bu konu hakkında da bilgilendirilmek isterim. Buna göre işlem yapmak isterim.
Merhaba,
Bahaddin Bey'e onu tanımayan, aynı şehirde bile olmayan birisi tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Mahkeme kendisini suçsuz bulduktan sonra serbest bırakıldı. Şu anda Atak Teknoloji'nin başında, 15 yıldır olduğu gibi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05:18 -->-> Daha önceki mesaj 21:04:44 --
Konuyu merakla takip etmekteyim. Kampanya başladığında beni de etiketler misiniz lütfen?
Merhaba,
Seve seve

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:07:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:18 --
Sorun düzeldiği zaman alıntı yapılabilirse mesajıma yaklaşık bi 30 domain transfer etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Merhaba,
Bizzat yapacağım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:08:25 -->-> Daha önceki mesaj 21:07:28 --
Kampanya başladığında etiketler misiniz?
Merhaba,
Sizi de etiketleyeceğim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:11:50 -->-> Daha önceki mesaj 21:08:25 --
Eğer kampanyaya devam edilecekse; Siz gönderdiğiniz depozitonun yanına 1,2 sıfır daha ekleyin bence

Bu konu sayesinde 1-2 hafta içinde Türkiye'nin en yüksek domain sayısına sahip portföyü olan domain barındırma şirketi olmanız oldukça muhtemel görünüyor. Bu cesur kampanya kararını alan firma yetkililerini ve özveri ile çalışan tüm personeli 3. kez de olsa tekrar tekrar gönülden kutluyorum. (Yalana gerek yok, bir Türk firmasının böyle cesur bir kampanya yapmasından büyük mutluluk duydum. Dilerim bu kampanyanız sadece ülke içi ile sınırlı kalmasın ve tüm dünyada ses getirsin, akabinde de ülkemize güzel bir katkı sunmuş olun.)
Arada sırada böyle kampanyalar yapıyoruz. Elimizden geldiğince de herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama gördüğünüz gibi dış mihraklar izin vermiyor

Verisign'a gönderdiğimiz depozito yattığı anda tekrar başlatmış oluruz

Teşekkür ederiz.