sadece bana mı saçma geliyor böyle konular gerçekten anlamıyorum.hikaye yazar gibi bilinen black hat seo tekniklerini geçerliliğini yitirdi diye paylaşmışsınız birileri de teşekkür ederim , emeğine sağlık falan demiş. hangi durumda hangi testi yaptın ? kaç site üzerinde deneme yaptın , ne etki gösterdi de böyle bir yargı verip konu açıyorsun ? hangi sektörde denedin ? ne kadar bir zaman dilimi seçtin ?
varsa cidden elinde somut bir şeyler yaz koy ortaya bizde bakalım fikrimizi belirtelim , gerekirse teşekkür edelim. yoksa burada insanları yanlış yönlendirmeye hakkın yok , sitene açtığın konu sitende kalsın 3-5 hit alıcam diye optimizasyon bölümünü çöplüğe çevirmeye gerek yok.
sevgili @CLass16 sakin ol bu dünya herkese yeter

sana saçma gelmesi yıllardır bu sektörde var olman ve bunları biliyor olman kaynaklı olabilir. dünya senin benim yaşımdaki insanlardan ibaret değil alttan gelen neslinde bazı şeyleri okuyabileceği metinler şart. ben bu şekilde paylaşımı seviyorum hoşuna gitmiyor ise okumazsın. sanırım profilim de yıllardır buradaki üyeliğim de 3-5 hitin peşinde olmadığımı açıkca gösteriyordur bu konuyu tartışmaya değer görmüyorum. sen daha iyisini yazarsın seninkini okur teşekkür ederiz, yahut eleştiririz. optimizasyon bölümünde tek konusu olmayan insanın buradaki konulardan rahatsız olması çok ayrı bir durum ama ben ona takmıyorum misal

keyfine bak iyi eğlenceler